Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Στουτγκάρδη – Ντόρτμουντ: Ξεγυρισμένη 5αρα των Σουηβών στον Γκιρασί (vid)
Bundesliga

Στουτγκάρδη – Ντόρτμουντ: Ξεγυρισμένη 5αρα των Σουηβών στον Γκιρασί (vid)

Μια Στουτγκάρδη για... φίλημα! Οι Σουηβοί... σκόρπισαν την Ντόρτμουντ στους πέντε (5-1) ανέμους!

22.09.2024 | 21:09

Η Ντόρτμουντ πήγε στη Στουτγκάρδη για τη νίκη και έφυγε… γουλί! Οι Σουηβοί ήταν καταπληκτικοί και με μια αψεγάδιαστη εμφάνιση έκαναν όργια πετυχαίνοντας πέντε γκολ στην νέα ομάδα του περσινού τους ηγέτη, Σερχού Γκιρασί! Οι γηπεδούχοι βρήκαν μια άμυνα της Ντόρτμουντ… τραγωδία και την χτύπησαν από παντού!

Το ματς 

Στουτγκάρδη – Ντόρτμουντ για την 4η αγωνιστική της Bundesliga! Δύο ομάδες που τα τελευταία χρόνια κοντράρονται και μας προσφέρουν μονομαχίες με θέαμα και πολλά γκολ. Η γηπεδούχος ομάδα φιλοξένησε την Ντόρτμουντ σε μια αναμέτρηση που τα φλας κέντρισε ο Σερχού Γκιρασί. Ο Αφρικανός επιθετικός που πέρυσι έκανε πράγματα και θαύματα με τη Στουτγκάρδη και φέτος βρίσκεται στη κορυφή της επίθεσης της Ντόρτμουντ.

Ο Γκιρασί ωστόσο ξεχάστηκε γρήγορα από τους φίλους των γηπεδούχων. Υπεύθυνος γι’ αυτό ο Ουντάβ, με τον ταλαντούχο άσσο μόλις στο 4′ να βρίσκει δίχτυα και να κάνει το 1-0 για την ομάδα του. Οι γηπεδούχοι μπήκαν σε θέση οδηγού στον αγώνα αιφνιδιάζοντας την Ντόρτμουντ που δεν περίμενε με τίποτα αυτό το ξεκίνημα στον αγώνα. Όπως αποδείχθηκε η έναρξη αυτή χάλασε τελείως το μυαλό των φιλοξενούμενων και μοιραία ακολούθησε… καταιγίδα.

Στο 21′ ο Ντεμίροβιτς έκανε το 2-0 και έβαλε γερές βάσεις νίκης για την γηπεδούχο ομάδα. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος, εκεί που περιμέναμε την αντίδραση της Ντόρτμουντ ήρθε η Στουτγκάρδη να κάνει σμπαράλια την αντίπαλό της. Στο 62′ ο Μιλότ έκανε το 3-0 και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της ομάδας του. Η Ντόρτμουντ στο 75′ βρήκε αντίδραση με τον Γκιρασί να μειώνει σε 3-1 όμως οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι παραπάνω. Ήταν η μέρα της Στουτγκάρδης! Στο 80′ ο Τουρέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1 και λίγο πριν τις καθυστερήσεις του αγώνα ο Ουντάβ διαμόρφωσε το τελικό σκορ. 5-1!!! Σπουδαία νίκη για τους Σουηβούς!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version