Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αδιανόητος ο πρώην πρόεδρος της Βαλένθια: «Η Ρεάλ έχει 8 μαύρους, ήθελα να εξαγοράσω διαιτητή!
Βαλένθια

Αδιανόητος ο πρώην πρόεδρος της Βαλένθια: «Η Ρεάλ έχει 8 μαύρους, ήθελα να εξαγοράσω διαιτητή!

Ο άλλοτε ισχυρός άνδρας της Βαλένθια έκανε μια ειρωνική δήλωση για τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ προέβη σε μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί.

23.09.2024 | 20:36

Άγνωστο αν τα έχει 400 ο Πάκο Ροΐγκ, αν έχει σώας τας φρένας. Ο 85χρονος Ισπανός πρώην πρόεδρος της Βαλένθια έκανε ορισμένες αποκαλύψεις για ένα περιστατικό πριν από 28 χρόνια. Ενώ επίσης, δεν μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Σε μια ειρωνική και συνάμα ρατσιστική δήλωση για τους «Μερέγχες»!

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

«Προσπάθησα να αγοράσω έναν αγώνα μέσω ενός ατζέντη, ο οποίος με ξεγέλασε. Μου είπε ότι είναι πολύ κοντά στον διαιτητή. Του έδωσα τα 3 εκατομμύρια και μετά στο 5ο λεπτό ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι εναντίον της Βαλένθια», είπε ο πρώην πρόεδρος της Βαλένθια.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης και έβγαλε… κακία!

«Αποκαλώ τη Ρεάλ Μαδρίτης τον πραγματικό… μετανάστη. Η Μαδρίτη έχει οκτώ μαύρους, δύο λευκούς ξένους και έναν Ισπανό, τον Καρβαχάλ”.

«Μπορεί (ο Βινίσιους) να είναι σπουδαίος παίκτης, κάτι που πιστεύω ότι είναι, αλλά είναι αδύνατος χαρακτήρας», είπε ο Πάκο Ρόιγκ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version