Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άφησε τη Ρόμα και πάει Σαουδική Αραβία η Σουλούκου
Saudi Pro League

Άφησε τη Ρόμα και πάει Σαουδική Αραβία η Σουλούκου

Η Λίνα Σουλούκου αποχωρεί από την Ιταλία και - όπως φαίνεται - ετοιμάζει βαλίτσες για τη Σαουδική Αραβία.

23.09.2024 | 14:31

Η Λίνα Σουλούκου έκλεισε κάπως απότομα το κεφάλαιο Ρόμα και ετοιμάζεται γρήγορα γρήγορα να ανοίξει το επόμενο. Η μέχρι πρότινος CEO των Ρωμαίων εμφανίζεται σύμφωνα με ρεπορτάζ του ιταλικού Τύπου πολύ κοντά στο να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία για να αναλάβει εκεί αντίστοιχο πόστο σε ομάδα της Saudi Pro League.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η απόλυση του Ντανιέλε Ντε Ρόσι πριν από περίπου μία εβδομάδα δεν άρεσε καθόλου στους φανατικούς οπαδούς της Ρόμα. Μερίδα εξ αυτών κατηγόρησαν ανοιχτά την Λίνα Σουλούκου πως ήταν η κύρια υπεύθυνη για το πρόωρο «αντίο» του Ντε Ρόσι από τον πάγκο της ομάδας. Η Ελληνίδα παράγοντας τις επόμενες ώρες της απόλυσης Ντε Ρόσι δέχθηκε… βροχή απειλητικών μηνυμάτων από τους «τιφόζι» της Ρόμα. Αποτέλεσμα αυτού λίγο αργότερα να υποβάλλει την παραίτησή της και να αφήσει ορφανή τη θέση του CEO της Ρόμα.

Διάβασε επίσης: «Ροσονέρο» θρίαμβος στο ντέρμπι του Μιλάνου! (vids)

Προς Σαουδική Αραβία η Λίνα Σουλούκου

Ο Ιταλός δημοσιογράφος, Νικόλο Σκίρα με ρεπορτάζ του αποκαλύπτει το έντονο ενδιαφέρον ομάδας της Saudi Pro League στο πρόσωπο της Λίνας Σουλούκου. Η Ελληνίδα παράγοντας, που αποτέλεσε γενική διευθύντρια και της ΠΑΕ Ολυμπιακός, έχει καλές σχέσεις με τον αραβικό κόσμο και έτσι η Σαουδική Αραβία θα μπορούσε να γίνει ο επόμενος επαγγελματικός της προορισμός.

Μένει να φανεί αν όντως επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ του Ιταλού ρεπόρτερ. Η Σουλούκου έχει χτίσει βήμα βήμα την καριέρα της και είναι βέβαιο πως είναι θέμα χρόνου να βρει τη νέα της δουλειά

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version