Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Έβγαλε… γλώσσα ο Χάαλαντ: «Μείνε ταπεινός» είπε με ειρωνεία στον Αρτέτα! (vid)
Premier League

Έβγαλε… γλώσσα ο Χάαλαντ: «Μείνε ταπεινός» είπε με ειρωνεία στον Αρτέτα! (vid)

Ο τηλεοπτικός φακός κατέγραψε άλλη μια θλιβερή συμπεριφορά του Έρλινγκ Χάαλαντ στο ντέρμπι με την Άρσεναλ!

23.09.2024 | 14:19

Ναι, ο Έρλινγκ Χάαλαντ είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής! Ναι, φέτος τα επιτεύγματά του είναι μαγικά και οδηγεί μόνος του ουσιαστικά την Μάντσεστερ Σίτι στον δρόμο της επιτυχίας. Κανείς όμως δεν μπορεί να παραβλέψει τα χθεσινά του παραπτώματα. Ο Νορβηγός επιθετικός ξέφυγε στο ντέρμπι με την Άρσεναλ και έκανε πράγματα που σίγουρα σήμερα με καθαρό μυαλό θα έχει μετανιώσει.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Οι μονομαχίες του με τους αμυντικούς της Άρσεναλ σε κάθε τους συνάντηση είναι ομηρικές. Έτσι και χθες Γκάμπριελ και Σαλιμπά έβγαλαν το… λάδι στον 24χρονο φορ. Εκείνος όμως έδειξε πως βρίσκεται σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση και κατάφερε στην ευκαιρία του στο πρώτο ημίχρονο να βρει τα δίχτυα της αντιπάλου του. Στη συνέχεια όμως η Άρσεναλ αντεπιτέθηκε. Έκανε την ανατροπή και έφθασε δευτερόλεπτα μακριά από το «χρυσό» τρίποντο στο Έτιχαντ.

Διάβασε επίσης: Στόουνς: «Τεχνική να χαλάει τον ρυθμό η Άρσεναλ – Και πάλι δεν τους βγήκε»

Τα έβαλε με Αρτέτα και το πιτσιρίκι της Άρσεναλ ο Χάαλαντ

Η Μάντσεστερ Σίτι βρήκε τη λύση με τον Στόουνς στο 90+8′ και ο Έρλινγκ Χάαλαντ… ξεσπάθωσε! Πρώτα ο Νορβηγός πήρε με τα χέρια του τη μπάλα από τα δίχτυα της Άρσεναλ και την πέταξε με δύναμη στο κεφάλι του Γκάμπριελ. Στη συνέχεια οι παίκτες της Άρσεναλ ζήτησαν τον λόγο από τον διαιτητή για την πράξη του φορ της Σίτι και ακολούθησε κι άλλο θλιβερό!

Ο Χάαλαντ τσαμπουκαλεύτηκε με τον 17χρονο ποδοσφαιριστή των Λονδρέζων, Μάιλς Λιούις Σκέλι. Όταν οι παίκτες του Αρτέτα αλλά και ο ίδιος πήγαν να ζητήσουν τα ρέστα από τον «Βίκινγκ» της Σίτι, εκείνος τού απευθύνθηκε με απαξιωτικό ύφος, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εσύ ποιος διάολο είσαι;».

Ωστόσο, όλα ξεκίνησαν όταν ο τεχνικός της Άρσεναλ, Μίκελ Αρτέτα, πήγε να του δώσει το χέρι του για το τυπικό της υπόθεσης και εκείνος του πέταξε με ειρωνεία και ύφος: «Πρέπει να είσαι ταπεινός ε!». Κάτι που λίγο έλειψε να φέρει νέα ένταση με τον Ζεσούς να του ζητάει τα… ρέστα και τον Χάαλαντ να του λέει: «Φύγε ρε γαμημένε κλόουν».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version