Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνεται… κατακλυσμός: Αναβλήθηκε το ματς της Αταλάντα με την Κόμο (vid)
Serie A

Γίνεται… κατακλυσμός: Αναβλήθηκε το ματς της Αταλάντα με την Κόμο (vid)

Το παιχνίδι ανάμεσα στην Αταλάντα και την Κόμο δε θα διεξαχθεί απόψε, καθώς δεν το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες.

23.09.2024 | 23:32

Ο αγώνας της Serie A μεταξύ της Αταλάντα και της Κόμο, που ήταν αρχικά προγραμματισμένος για το βράδυ της Δευτέρας, αναβλήθηκε για την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Αρχικά είχε οριστεί να ξεκινήσει στις 20:45, αρχικά πήρε παράταση η σέντρα και τελικά αναβλήθηκε, καθώς οι συνεχείς έντονες βροχοπτώσεις κατέστησαν τον αγωνιστικό χώρο στο γήπεδο ακατάλληλο για παιχνίδι.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η πρώτη επιθεώρηση του γηπέδου πραγματοποιήθηκε στις 20:45, με επικεφαλής τον διαιτητή Τρεμολάντα, μαζί με τους αρχηγούς των ομάδων Μάρτιν Ντε Ρουν της Αταλάντα και Πάτρικ Κουτρόνε της Κόμο. Εκείνη την ώρα, επέλεξαν να αναβάλουν την έναρξη, με την ελπίδα ότι ο καιρός θα βελτιωθεί.

Αταλάντα και Κόμο θα αναμετρηθούν αύριο

Μια δεύτερη επιθεώρηση πραγματοποιήθηκε στις 21:15, δείχνοντας μια σύντομη βελτίωση. Η μπάλα φαινόταν να αναπηδά πιο φυσιολογικά και οι δύο αρχηγοί συμφώνησαν να ξεκινήσει το ματς, με αποτέλεσμα η νέα ώρα έναρξης να είναι 21:45. Ωστόσο, καθώς οι ομάδες ετοιμάζονταν να ξεκινήσουν, προέκυψαν και πάλι ανησυχίες.

Λίγα λεπτά πριν από την επαναπρογραμματισμένη σέντρα, η Αταλάντα εξέφρασε αμφιβολίες για την ασφάλεια του παιχνιδιού υπό τις επιδεινούμενες καιρικές συνθήκες. Αυτό προκάλεσε μια τρίτη επιθεώρηση του γηπέδου. Κατά τη διάρκεια αυτής της τελικής αξιολόγησης, κατέστη σαφές ότι η βροχή είχε ενταθεί, καθιστώντας τον αγωνιστικό χώρο όλο και πιο υγρό. Δεδομένης της επιδεινούμενης κατάστασης, οι υπεύθυνοι του αγώνα έλαβαν την τελική απόφαση να αναβάλουν τον αγώνα για την επόμενη ημέρα. Η νέα ώρα του αγώνα ορίστηκε για την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου, στις 20:45.

Διαβάστε επίσης: Και από το πουθενά στο παιχνίδι για τον Οσιμέν η Γιουβέντους!

Ακόμη και κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης, οι παίκτες είχαν παρατηρήσει τις προβληματικές συνθήκες του γηπέδου, καθώς η μπάλα δυσκολευόταν να κινηθεί και να αναπηδήσει σε ορισμένα σημεία. Τελικά, έγινε ξεκάθαρο πως δεν μπορούσε να ξεκινήσει ο αγώνας και έτσι οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν αύριο.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version