Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Εθνική Γερμανίας «μαγειρεύει» την μεγάλη επιστροφή του Γιούργκεν Κλοπ
Εθνικές Ομάδες

Η Εθνική Γερμανίας «μαγειρεύει» την μεγάλη επιστροφή του Γιούργκεν Κλοπ

Υπήρχε ενδιαφέρον και στο παρελθόν, τώρα όμως τα «Πάντσερ» έχουν περισσότερες πιθανότητες να κάνουν δικό τους τον Κλοπ!

23.09.2024 | 10:42

Το φινάλε της περασμένης αγωνιστικής περιόδου έφερε και το αντίο του Γιούργκεν Κλοπ στη Λίβερπουλ! Ο Γερμανός προπονητής αποφάσισε να κλείσει έναν μεγάλο κύκλο και να τερματίσει τη συνεργασία του με τους «Κόκκινους». Μια κοινή πορεία εννέα ετών που έγραψε ιστορία με την κατάκτηση της κορυφής της Premier League και του Champions League.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο 57χρονος θέλησε να κάνει ένα διάλειμμα χωρίς να κάνει γνωστό το πότε – και αν – θα επιστρέψει στη δράση. Κατά καιρούς τα διεθνή ΜΜΕ ρίχνουν εκ νέου στο τραπέζι το όνομά του όμως για την ώρα ο Γερμανός απολαμβάνει τις διακοπές του και στιγμές χαλάρωσης με τους δικούς του ανθρώπους. Πότε θα αισθανθεί την ανάγκη να επιστρέψει στους πάγκους; Άγνωστό!

Διάβασε επίσης: Συγκινεί ο Κουρτουά: Το μήνυμα του Βέλγου στον άτυχο Τερ Στέγκεν

H Εθνική Γερμανίας… ζαχαρώνει τον Κλοπ

Η σημερινή Mirror πάντως επαναφέρει τον Γιούργκεν Κλοπ στο προσκήνιο! Πιο συγκεκριμένα, η βρετανική εφημερίδα αποκαλύπτει την πρόθεση της Γερμανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας να κυνηγήσει με όλες τις δυνάμεις της τον 57χρονο και να τον φέρει στον πάγκο της εθνικής ομάδας της χώρας αμέσως μετά τη λήξη του συμβολαίου του Γιούλιαν Νάγκελσμαν. Η σύμβαση των «Πάντσερ» με τον Νάγκελσμαν έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2026. Μέχρι δηλαδή το φινάλε του Mundial!

Το όνομα του Κλοπ είχε «παίξει» και στο παρελθόν για την Εθνική Γερμανίας όμως τότε ο έμπειρος τεχνικός δεσμευόταν με συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ. Τώρα υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες ωστόσο για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει μέχρι τότε ο Κλοπ να συνεχίσει να βρίσκεται στην ανεργία. Πράγμα δύσκολο!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version