Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Ρεάλ έχει… ραντεβού με την ιστορία: Το ρεκόρ της Μπαρτσελόνα που πάει να σπάσει
Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ έχει… ραντεβού με την ιστορία: Το ρεκόρ της Μπαρτσελόνα που πάει να σπάσει

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να κάνει ένα μικρό σερί καλών αποτελεσμάτων ώστε να γράψει ιστορία στην La Liga.

23.09.2024 | 22:58

Με την εμφατική νίκη επί της Εσπανιόλ το περασμένο Σαββατοκύριακο, η Ρεάλ Μαδρίτης επέκτεινε το αήττητο σερί της στην La Liga στα 38 παιχνίδια, ένα σερί που χρονολογείται από την προηγούμενη σεζόν. Η μοναδική της ήττα στο ισπανικό πρωτάθληματης σεζόν 2023/24 ήρθε από την Ατλέτικο Μαδρίτης πριν από ακριβώς ένα χρόνο.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Έχοντας ολοκληρώσει αυτό που αναφέρεται ως «τέλεια σεζόν», η Ρεάλ Μαδρίτης επικεντρώνεται τώρα στο να σπάσει ένα ιστορικό ρεκόρ. Το σημερινό ρεκόρ συνεχόμενων αήττητων αγώνων στην La Liga ανέρχεται σε 43 αγώνες, το οποίο έχει σημειωθεί από την Μπαρτσελόνα, μεταξύ Απριλίου 2017 και Μαΐου 2018, υπό την καθοδήγηση των προπονητών Λουίς Ενρίκε και Ερνέστο Βαλβέρδε.

Η Ρεάλ θέλει να γράψει ιστορία

Τώρα που έφτασε τα 38 αήττητα παιχνίδια, η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι απέχει μόλις πέντε αγώνες από το να ισοφαρίσει το επίτευγμα της Μπαρτσελόνα. Οι επόμενοι τέσσερις αντίπαλοι της Ρεάλ Μαδρίτης είναι η Αλαβές, η Ατλέτικο Μαδρίτης, η Βιγιαρεάλ και η Θέλτα Βίγκο. Αν καταφέρει να αποφύγει την ήττα σε αυτά τα ματς, θα έχει την ευκαιρία να ισοφαρίσει το ρεκόρ της Μπαρτσελόνα απέναντι στην ίδια.

Φυσικά, η μεγαλύτερη πρόκληση για να φτάσουν στο El Clasico με το αήττητο ρεκόρ τους ανέπαφο θα είναι το ντέρμπι της Μαδρίτης με την Ατλέτικο, που είναι προγραμματισμένο για τα τέλη του μήνα. Σε περίπτωση που η Ρεάλ Μαδρίτης παραμείνει αήττητη μέχρι το El Clasico και ισοφαρίσει το ρεκόρ της Μπαρτσελόνα, ο επόμενος αγώνας με τη Βαλένθια στο Μεστάγια θα μπορούσε να της επιτρέψει να κάνει νέο ρεκόρ στην La Liga με 44 διαδοχικά παιχνίδια χωρίς ήττα.

Διαβάστε επίσης: Επίσημο: «Ανανέωσε με τη Ρεάλ μέχρι το 2027» – Μένει ο αγαπημένος του Αντσελότι!

Μέχρι στιγμής, το αήττητο σερί 38 αγώνων της Ρεάλ Μαδρίτης περιλαμβάνει 28 νίκες και 10 ισοπαλίες. Ωστόσο, το ξεκίνημα της τρέχουσας σεζόν ήταν λιγότερο πειστικό, αν και ο Κάρλο Αντσελότι φαίνεται να κατευθύνει την ομάδα ξανά στον σωστό δρόμο στα τελευταία παιχνίδια.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version