Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Και από το πουθενά στο παιχνίδι για τον Οσιμέν η Γιουβέντους!
Γιουβέντους

Και από το πουθενά στο παιχνίδι για τον Οσιμέν η Γιουβέντους!

Ο Βίκτορ Οσιμέν φαίνεται πως πλέον είναι προτεραιότητα και για τη Γιουβέντους, η οποία θέλει να βελτιώσει την επιθετική της γραμμή.

23.09.2024 | 22:40

Η Τσέλσι συνδέθηκε έντονα με τον Βίκτορ Οσιμέν καθ’ όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Ο αγγλικός σύλλογος επιθυμούσε διακαώς να εξασφαλίσει έναν τρομερό σκόρερ ενόψει της νέας σεζόν, ελπίζοντας να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που συνάντησε την περασμένη σεζόν. Ωστόσο, ο παίκτης τελικά κατέληξε στην Τουρκία

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Σύμφωνα με το «soccernet.ng», η Γιουβέντους έχει πλέον μπει στην κούρσα για τον Οσιμέν.  Η Τσέλσι θεωρούνταν ο επικρατέστερος υποψήφιος για την απόκτηση του 25χρονου επιθετικού, αλλά η είσοδος της Γιουβέντους στο «παιχνίδι» προσθέτει νέο ενδιαφέρον στο μέλλον του στράικερ. Η ρήτρα αποδέσμευσης του Όσιμεν με τη Νάπολι φέρεται να έχει οριστεί στα 75 εκατ. ευρώ, ένα ποσό που φαίνεται πως μπορεί να προσφέρει η «Γηραιά Κυριά» για να τον κάνει δικό της.

Και η Γιουβέντους «ψάχνεται» για τον Οσιμέν

Θυμίζουμε πως σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Βίκτορ Οσιμέν έχει όρο στο συμβόλαιο που υπέγραψε με τη Γαλατασαράι και μπορεί να τον Ιανουάριο να αποχωρήσει, αν κάποια ομάδα κινηθεί για την απόκτησή του. Ωστόσο, οι ομάδες για τις οποίες ισχύει αυτό είναι συγκεκριμένες. Στη σχετική λίστα βρίσκεται και η Γιουβέντους και έτσι θα έχει ενδιαφέρον να φανεί αν ο ιταλικός σύλλογος όντως θα κινηθεί για να τον κάνει δικό του ή αν θα ψάξει για άλλες λύσεις.

Υπογραμμίζεται πως η Γιουβέντους δεν αγόρασε κάποιον επιθετικό το καλοκαίρι και έτσι ο Τιάγκο Μότα είναι έτοιμος να κάνει… αλχημείες για να έχει κάποιον πίσω από τον Βλάχοβιτς. Αν αποκτήσει τον Οσιμέν θα καταφέρει να δημιουργήσει ένα τρομερό επιθετικό δίδυμο. Όμως, αν πραγματοποιηθεί αυτή η μεταγραφή ο προπονητής θα έχει ένα δύσκολο έργο, καθώς κανείς από τους δύο δε θα είναι διατεθειμένος να μένει στον πάγκο.

Διαβάστε επίσης: Το «θωρηκτό» που θα φέρει τον τίτλο στην Γιουβένους – Η πρώτη μεταγραφή του Γενάρη!

Έτσι, μπορεί να ακούγεται ως μία πολύ καλή προσθήκη για τη Γιουβέντους, ωστόσο δεν αποκλείεται αν πραγματοποιηθεί να δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα από αυτά που θα λύσει.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version