Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κριστιάνο: «Σε αυτό το γκολ μου θα έβαζα… “δέκα με τόνο”! Ήταν το καλύτερο» (vid)
Αλ Νασρ

Κριστιάνο: «Σε αυτό το γκολ μου θα έβαζα… “δέκα με τόνο”! Ήταν το καλύτερο» (vid)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θυμήθηκε το γκολ που του άρεσε περισσότερο από τα 14 συνολικά στην πολυετή και λαμπρή του καριέρα σε Euro.

23.09.2024 | 19:57

Στο νέο του βίντεο στο κανάλι του στο YouTube, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφερε στο μυαλό του ένα γκολ που είχε σημειώσει πριν από 12 χρόνια. Διότι και τότε ήταν ο κορυφαίος στον κόσμο μαζί με τον Λιονέλ Μέσι φυσικά. Στα αρκετά ντουζένια του θα λέγαμε ήταν ο CR7 το 2012.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Ρονάλντο έχει σκοράρει ως τώρα 902 γκολ στην καριέρα του με Εθνική Πορτογαλίας και τους συλλόγους όπου έχει αγωνιστεί. Τα 14 από αυτά είναι σε Euro και το πρώτο του κόντρα στην Ελλάδα στο εναρκτήριο παιχνίδι το 2004, όπου είχαμε νικήσει με 2-1 τους Ίβηρες.

Ο CR7 είδε όλα τα γκολ του σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ξανά και διάλεξε το ωραιότερο. Ήτανε εκείνο κόντρα στην Ολλανδία στο Χάρκοβο της Ουκρανίας στη φάση των ομίλων. Η Πορτογαλία είχε πάρει το ματς με 2-1 χάρη σε δυο γκολ του Κριστιάνο.

Εδώ η παρουσία του Κριστιάνο ενάντια στην Ολλανδία, με το γκολ στο 6:39

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version