Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι: Το χειρότερο μαντάτο για Ρόδρι, χάνει τη σεζόν!
Μάντσεστερ Σίτι

Μάντσεστερ Σίτι: Το χειρότερο μαντάτο για Ρόδρι, χάνει τη σεζόν!

Δυστυχώς για τον Ρόδρι και τη Μάντσεστερ Σίτι τα νέα είναι πέρα για πέρα άσχημα. Τέλος η σεζόν για τον Ισπανό διεθνή μέσο.

23.09.2024 | 18:30

Το χειρότερο σενάριο επιβεβαιώθηκε για τον Ρόδρι! Ό,τι χειρότερο συνέβη στον Ισπανό μέσο της Μάντσεστερ Σίτι, αφού οι εξετάσεις που υποβλήθηκε σήμερα φανέρωσαν ρήξη χιαστού στο δεξί γόνατο. Η οριστική διάγνωση θα βγει παρά μόνο σε λίγες ώρες, όταν ο παίκτης περάσει οριστικά τεστ στην Ισπανία.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Αυτή τη στιγμή ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Ισπανίας ταξιδεύει στη Μαδρίτη για να υποβληθεί σε νέα εξέταση για να επιβεβαιώσει τον σοβαρό τραυματισμό. Αν επιβεβαιωθεί η ρήξη χιαστού, όπως φαίνεται, ο Ρόδρι θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Ρόδρι τραυματίστηκε στο 16ο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου του χθεσινού αγώνα με την Άρσεναλ (2-2) στο «Έτιχαντ», όταν σε κόρνερ, ο Ισπανός μέσος προσπάθησε να αποστασιοποιηθεί από τον μαρκάρισμα του Παρτέι. Το δεξί του γόνατο «πιάστηκε» και έπεσε στο έδαφος, με πόνους. Εν τέλει, 24 ώρες αργότερα, αρχίζει να επιβεβαιώνεται ότι ο τραυματισμός θα μπορούσε να τον κρατήσει εκτός για όλη τη σεζόν.

Το νέο αυτό δεν ηχεί καθόλου καλά στα αυτιά του Πεπ Γκουαρντιόλα. Ο διάσημος και ικανότατος μέσος μπορεί να κάνει τα πάντα στον χώρο του κέντρου. Είναι «εξάρι», μοιράζει μπάλες, κόβει επιθέσεις, σουτάρει κιόλας. Ποιος ξεχνά το νικητήριο γκολ στον προπέρσινο τελικό του Champions League με την Ίντερ…

Ιδού πώς τραυματίστηκε στο ματς με την Άρσεναλ ο Ρόδρι:

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version