Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα: Έλληνας τερματοφύλακας στη λίστα για αντί – Τερ Στέγκεν
Μπαρτσελόνα

Μπαρτσελόνα: Έλληνας τερματοφύλακας στη λίστα για αντί – Τερ Στέγκεν

Η καταλανική Mundo Deportivo δημιουργεί τη λίστα με τους τερματοφύλακες που αρέσουν στην Μπαρτσελόνα. Ανάμεσά τους και ένας Έλληνας!

23.09.2024 | 12:45

Βαρύ πλήγμα στην Μπαρτσελόνα! Ο σοβαρός τραυματισμός του Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν αλλάζει τελείως τα σχέδια του Χάνσι Φλικ όσον αφορά τη θέση του τερματοφύλακα. Ο Γερμανός κίπερ αποχώρησε με φορείο από τη χθεσινή αναμέτρηση των «μπλαουγκράνα» με τη Βιγιαρεάλ. Τα ρεπορτάζ από τη πρώτη στιγμή μιλούσαν για έναν σοβαρό τραυματισμό, ο οποίος ουσιαστικά θέτει τον Τερ Στέγκεν εκτός συνέχειας για το υπόλοιπο της σεζόν.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

«Η ηλικία δεν είναι τόσο σημαντικός παράγοντας, είναι 32 ετών και είναι ένας ώριμος ποδοσφαιριστής, αλλά τελικά είναι νέος άνθρωπος, οπότε η ανάκαμψη δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι χειρότερη. Με τους τένοντες, οι χειρουργικές επεμβάσεις επιχειρούνται να γίνουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα όσο το επιτρέπουν ο πόνος και η φλεγμονή και ανάλογα με την εξέλιξή σου θα είσαι έξω, όχι λιγότερο από έξι μήνες, αλλά η ισχυρή τάση είναι ότι πρόκειται για οκτώ μήνες», ανέφερε χαρακτηριστικά ένας γιατρός στη «Mundo Deportivo» σχετικά με τον τραυματισμό του Τερ Στέγκεν.

Διάβασε επίσης: Επιπέδου Μόντριτς – Κουαρέσμα η μαγική πάσα του Γιαμάλ (vids)

Ο Λάμπρου στις επιλογές της Μπαρτσελόνα

Περιμένοντας την ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα, τα σενάρια για την απόκτηση νέου τερματοφύλακα από τους «μπλαουγκράνα» δίνουν και παίρνουν. Η καταλανική Mundo Deportivo έχει ήδη δημιουργήσει μια λίστα με πιθανούς στόχους των Καταλανών. Ανάμεσα στα δέκα ονόματα που παρουσιάζονται και αυτό ενός Έλληνα. Το καταλανικό ΜΜΕ αναφέρει πως η Μπαρτσελόνα εξετάζει σοβαρά τον φάκελο του Κώστα Λάμπρου.

Ο 33χρονος τερματοφύλακας με πολυετή θητεία στο ολλανδικό ποδόσφαιρο κυκλοφορεί ελεύθερος έχοντας ολοκληρώσει το καλοκαίρι τη συνεργασία του με τη Φέγενορντ. Θυμίζουμε πως έχει αγωνιστεί επίσης στον Άγιαξ, τη Φίτεσε, τη Βίλεμ και αρκετές ακόμη!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version