Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα: «Λύγισε» ο Ραφίνια όταν φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού!
Μπαρτσελόνα

Μπαρτσελόνα: «Λύγισε» ο Ραφίνια όταν φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού!

Ο Ραφίνια μίλησε για το πόσο ιδιαίτερο ήταν για εκείνον να γίνει πρώτη φορά στην καριέρα του αρχηγός της Μπαρτσελόνα.

23.09.2024 | 11:10

Ο Ραφίνια δεν είναι πολλά χρόνια στην Μπαρτσελόνα. Όμως, από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην ισπανική ομάδα άκουσε και διάβασε αρκετά εις βάρος του. Ειδικά την εποχή εκείνη που τα πράγματα δεν πήγαιναν πολύ καλά για εκείνον ή τον σύλλογο της Βαρκελώνης.

Οι μέτριες εμφανίσεις του ήταν σημείο αναφοράς και συζήτησης. Πλέον, όλα αυτά φαίνονται πολύ μακρινά. Ότι τα έχει αφήσει πίσω για τα καλά. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός είναι από εκείνους που μπορούν να βγουν μπροστά για τους Καταλανούς και να κάνουν τη διαφορά είτε με ένα γκολ, είτε με μία καλή κούρσα από την πλευρά του!

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Πρόβλημα στη Ρεάλ Μαδρίτης με τον τραυματισμό του Τζουντ Μπέλιγχαμ!

Ο Ραφίνια έγινε για πρώτη φορά αρχηγός στο ματς της Μπαρτσελόνα με τη Βιγιαρεάλ. Κάτι που δεν το περίμενε και κάτι που του έφερε μεγάλα συναισθήματα στην επιφάνεια. Γι’ αυτό τον λόγο εκείνος είχε να πει μόνο τα καλύτερα λόγια όσον αφορά το να φορά κάποιος το περιβραχιόνιο του συλλόγου. Κάτι που μπορεί κάποτε να είχε περάσει από το μυαλό του. Αλλά πλέον είναι μία πραγματικότητα και κάτι που μπορεί να συμβεί και πάλι στο εγγύς μέλλον.

Ωστόσο δεν θα ξεχάσει ποτέ την πρώτη του φορά!

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Ραφίνια για το τι σημαίνει για εκείνον να είναι αρχηγός της Μπαρτσελόνα:

«Δεν θα σας πω ψέματα. Ούτε κάποια υπερβολή. Μεγάλωσα, ξέροντας ότι θέλω να παίξω κάποια στιγμή στην Μπαρτσελόνα. Αυτό ήταν το μεγάλο μου όνειρο από τότε που ήμουν μικρό παιδί. Είναι μεγάλη τιμή να παίζω εδώ πέρα.

Οπότε μπορείτε να καταλάβετε πόσα πολλά σημαίνει για εμένα να φοράω το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Είναι πραγματικά μία μεγάλη τιμή για εμένα προσωπικά! Είμαι πολύ συγκινημένος.

Το να αγωνίζεσαι και να είσαι αρχηγός της Μπαρτσελόνα είναι κάτι πολύ μεγάλο και σπουδαίο. Νιώθω μεγάλη υπερηφάνεια γι’ αυτό!», τα λόγια του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version