Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Στο… πελατολόγιο του Γκάμπριελ ανήκουν όλοι οι «μεγάλοι» της Αγγλίας! (pic)
Άρσεναλ

Στο… πελατολόγιο του Γκάμπριελ ανήκουν όλοι οι «μεγάλοι» της Αγγλίας! (pic)

Ο Γκάμπριελ Μαγκαλάες συνεχίζει να σκοράρει και να δίνει πολύτιμους βαθμούς στην Άρσεναλ απέναντι σε όλους τους «μεγάλους».

23.09.2024 | 14:06

O Γκάμπριελ Μαγκαλάες είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες που υπάρχουν στην Άρσεναλ τα τελευταία χρόνια. Από εκείνους που μπορούν να κάνουν τη διαφορά τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Και ας αγωνίζεται ως στόπερ για τους Λονδρέζους. Όλοι γνωρίζουν -πλέον- πόσο… φονικός μπορεί να γίνει μπροστά από την αντίπαλη εστία όταν του δοθεί η ευκαιρία.

Άλλωστε έχει φτάσει πλέον τα 16 γκολ στην Premier League. Κανένας άλλος παίκτης που αγωνίζεται στην άμυνα, στα κορυφαία πέντε πρωταθλήματα της Ευρώπης, δεν μπορεί να τον κοντράρει σε αυτό.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Πρόβλημα στη Ρεάλ Μαδρίτης με τον τραυματισμό του Τζουντ Μπέλιγχαμ!

Ο Γκάμπριελ Μαγκαλάες, όμως, δεν μένει μόνο στα τέρματα που έχει σημειώσει. Το κάνει και όταν η μπάλα… καίει. Το έχει κάνει σε πολλά κρίσιμα ματς για την Άρσεναλ. Το έπραξε και στο «Έτιχαντ» με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Σίτι, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του με δυνατή κεφαλιά στο 45′. Αυτό ήταν το γκολ που αναβάθμισε ακόμα περισσότερο το… πελατολόγιό του.

Μιας και έχει σημειώσει γκολ σε κάθε σπουδαία έδρα στην Premier League. Η αρχή έγινε τον Νοέμβριο του 2022 στο εκτός έδρας ματς κόντρα στην Τσέλσι. Χάρη στο δικό του γκολ ήρθε και το «διπλό» για την Άρσεναλ με σκορ 1-0. Πέρυσι σκόραρε στο «Άνφιλντ» στην ισοπαλία με τη Λίβερπουλ, ενώ πριν από μία εβδομάδα πέτυχε γκολ και στο «σπίτι» της Τότεναμ με το 1-0 να μένει ως το τέλος και να δίνει ένα μεγάλο «διπλό» στην Άρσεναλ.

Γκάμπριελ Μαγκαλάες: Ένας από τους καλύτερους σε ό,τι και αν κάνει!

Δεν είναι μόνο τα γκολ του που μπαίνουν σε δύσκολες έδρες και τις πιο πολλές φορές μπορούν να… ξεκλειδώσουν τις αντίπαλες άμυνες. Ο Γκάμπριελ Μαγκαλάες είναι από εκείνους τους αμυντικούς που δύσκολα θα χάσουν μονομαχία και γενικότερα έχει δείξει με όλα αυτά που κάνει ότι ανήκει στην ελίτ των κεντρικών αμυντικών της Ευρώπης.

Κάτι που δύσκολα μπορούσε να δει κάποιος πριν πάρει τη μεταγραφή του στην Άρσεναλ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version