Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Στόουνς: «Τεχνική να χαλάει τον ρυθμό η Άρσεναλ – Και πάλι δεν τους βγήκε»
Μάντσεστερ Σίτι

Στόουνς: «Τεχνική να χαλάει τον ρυθμό η Άρσεναλ – Και πάλι δεν τους βγήκε»

Ο Τζον Στόουνς έβαλε το καθοριστικό γκολ στο Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ και στη συνέχεια έριξε το καρφί του στους «Κανονιέρηδες».

23.09.2024 | 13:14

Το απόγευμα της Κυριακής, Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ κατέθεσαν ψυχή και σώμα στον αγωνιστικό χώρο του Έτιχαντ! Οι δύο ομάδες τα έδωσαν όλα και στο τέλος μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας. Για να φθάσουμε όμως μέχρι το φινάλε κατά τη διάρκεια του αγώνα τα είδαμε όλα. Τέσσερα γκολ, ανατροπές, κόκκινη κάρτα, ένταση, νεύρα, μονομαχίες.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η Άρσεναλ έφθασε μια ανάσα να πανηγυρίσει ένα τεράστιο διπλό στην έδρα της άμεσης αντιπάλου για τον τίτλο της Premier League. Οι «Κανονιέρηδες» όντας με δέκα παίκτες για ένα ημίχρονο λύγισαν πραγματικά την τελευταία στιγμή. Η Μάντσεστερ Σίτι βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο 90+8′ με τον Στόουνς να διαμορφώνει με σουτ από κοντά το τελικό 2-2.

Διάβασε επίσης: Θρύλος της Γιουνάιτεντ πήρε το μέρος της Άρσεναλ: «Ο διαιτητής ήθελε να χαλάσει το παιχνίδι»

Τα έχωσε στους παίκτες της Άρσεναλ ο Στόουνς

Ο Βρετανός αμυντικός βρέθηκε στο σωστό σημείο την κατάλληλη στιγμή και έδωσε τη λύση για τους «Πολίτες». Ένα γκολ που πανηγυρίστηκε έξαλλα από τον ίδιο, τους συμπαίκτες του και το κοινό της Σίτι στο Έτιχαντ. Στο φινάλε της αναμέτρησης ο Στόουνς προχώρησε σε δηλώσεις τονίζοντας μεταξύ άλλων πως η Άρσεναλ σε ακόμη ένα παιχνίδι προσπάθησε με καθυστερήσεις και άλλα μέσα να κλέψει τη νίκη από την Μάντσεστερ Σίτι.

«Δεν ξέρω αν η Άρσεναλ έχει γίνει εξπέρ στις σκοτεινές τέχνες του ποδοσφαίρου. Το κάνουν διαρκώς τα τελευταία χρόνια και ξέρουμε τι να περιμένουμε. Άλλοι το χαρακτηρίζουν έξυπνο, άλλοι βρώμικο. Σίγουρα χαλάει τον ρυθμό. Το κάνουν προς όφελός τους, αλλά το διαχειριστήκαμε εξαιρετικά!», ανέφερε ο Στόουνς.

Η Μάντσεστερ Σίτι με το τέρμα του Στόουνς κατάφερε να διατηρήσει ζωντανό το αήττητο και να παραμείνει στην κορυφή της Premier League. Από την άλλη η Άρσεναλ με τον βαθμό υποχώρησε στην 4η θέση της βαθμολογίας πίσω από Σίτι, Λίβερπουλ και Άστον Βίλα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version