Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Συγκινεί ο Κουρτουά: Το μήνυμα του Βέλγου στον άτυχο Τερ Στέγκεν
Ρεάλ Μαδρίτης

Συγκινεί ο Κουρτουά: Το μήνυμα του Βέλγου στον άτυχο Τερ Στέγκεν

Ο Τιμπό Κουρτουά της Ρεάλ Μαδρίτης αφήνει στην άκρη την αντιπαλότητα και συγκινεί με την ανάρτησή του για τον άτυχο Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν!

23.09.2024 | 09:50

Εδώ δε χωρούν οπαδικά! Βασικά εδώ δεν πρέπει να χωρούν οπαδικά. Το βράδυ της Κυριακής η Μπαρτσελόνα επικράτησε της Βιγιαρεάλ με 5-1 στο Μαδριγάλ. Πήρε μια τεράστια σε έκταση και σημασία νίκη όμως προπονητής, παίκτες και κοινό δεν τη χάρηκαν όσο θα ήθελαν. Ο σοβαρός τραυματισμός του Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν επισκίασε τα πάντα.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Γερμανός τερματοφύλακας αποχώρησε με φορείο λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου. Σύμφωνα με την «Cope» ο Γερμανός τερματοφύλακας έχει υποστεί ρήξη επιγονατιδικού τένοντα στο δεξί του γόνατο και αναμένεται να απουσιάσει μέχρι και για οκτώ μήνες! Σήμερα αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις από πλευράς Μπαρτσελόνα, οι οποίες θα κάνουν γνωστό το ακριβές διάστημα της απουσίας του έμπειρου ποδοσφαιριστή.

Διάβασε επίσης: Η εξωπραγματική 30αρα μπαλιά του Γιαμάλ με το εξωτερικό στο γκολ του Ραφίνια (vid)

Το μήνυμα συμπαράστασης του Κουρτουά στον Τερ Στέγκεν

Άπαντες στη καταλανική ομάδα βρίσκονται στο πλευρό του Τερ Στέγκεν. Στο πλάι του και ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο «αιώνιος» αντίπαλός του, Τιμπό Κουρτουά. Ο Βέλγος τερματοφύλακας έδειξε την συναδελφική του αλληλεγγύη στέλνοντας μήνυμα συμπαράστασης στον Τερ Στέγκεν. «Λυπάμαι για τον τραυματισμό του Τερ Στέγκεν. Με πόνεσε πολύ που σε είδα να φεύγεις έτσι από το γήπεδο. Ελπίζω να ανακάμψεις σύντομα και να σε δούμε ξανά κάτω από την εστία», ανέφερε σε μήνυμά του προς τον Τερ Στέγκεν ο Κουρτουά.

Θυμίζουμε πως η ατυχία είχε χτυπήσει πρόσφατα την πόρτα του Τερ Στέγκεν. Ο Γερμανός την περασμένη σεζόν είχε βρεθεί στα πιτς για αρκετούς μήνες καθώς είχε υποστεί ρήξη χιαστών.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version