Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Την βαρέθηκε και ο… Σιμεόνε – «Χ»αρούμενη με την ισοπαλία η Ατλέτικο (vid)
Ατλέτικο Μαδρίτης

Την βαρέθηκε και ο… Σιμεόνε – «Χ»αρούμενη με την ισοπαλία η Ατλέτικο (vid)

Η Ατλέτικο Μαδρίτης... δεν τα κατάφερε στο εκτός έδρας ματς κόντρα στην Ράγιο Βαγεκάνο, μένοντας στο 1-1!

23.09.2024 | 00:10

Άνευρη και… κακή η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία έμεινε στο 1-1 με την Ράγιο Βαγεκάνο εκτός έδρας, δείχνοντας πως έχει πολλά αγωνιστικά προβλήματα. Σκληρό καρύδι η ομάδα του Χάμες Ροντρίγκεζ. Ήδη στο -6 από την κορυφή η ομάδα του Σιμεόνε.

Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης αν μη τι άλλο, η Ατλέτικο Μαδρίτης έδειξε πως θα έχει ένα δύσκολο βράδυ και η Ράγιο Βαγεκάνο ήταν σε εξαιρετική κατάσταση…

Στο 35′ οι γηπεδούχοι σκόραραν, όμως αρχικά το γκολ ακυρώθηκε, καθώς θεωρήθηκε πως υπήρξε οφσάιντ. Ωστόσο μετά από την βοήθεια του VAR, το γκολ μέτρησε κανονικά και ο Παλαθόν σκόραρε για το 1-0, με την αμυντική λειτουργία της Ατλέτικο Μαδρίτης να παίρνει κάτω από την βάση σε αυτήν την φάση.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε με το 1-0 υπέρ της Ράγιο και τους παίκτες των «ροχιμπλάνκος»… να είναι εκτός τόπου και χρόνου..

Στο δεύτερο μισό όμως, η Ατλέτικο μπήκε… με «νεύρο» και κατάφερε να ισοφαρίσει άμεσα σε 1-1, με τον Γκάλαχερ να δέχεται την ασίστ από τον Σόρλοθ και να σκοράρει με όμορφο σουτ φέρνοντας τα ματς στα ίσα.

Και ενώ όλοι περίμεναν πως η Ατλέτικο θα ανεβάσει στροφές, εν τέλει έγινε το ακριβώς αντίθετο και η Ράγιο πήρε τα ηνία του ματς, έχοντας τις δικές της ευκαιρίες, με την Ατλέτικο Μαδρίτης… να δείχνει ικανοποιημένη με την ισοπαλία.

Εν τέλει το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος, σε ένα ματς με κακό ρυθμό και ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες…

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version