Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Carabao Cup: Πεντάρα η Τσέλσι με απολαυστικό Νκουνκού, είδε τον χάρο με τα μάτια της η Σίτι (vid)
Αγγλία

Carabao Cup: Πεντάρα η Τσέλσι με απολαυστικό Νκουνκού, είδε τον χάρο με τα μάτια της η Σίτι (vid)

Το παραμικρό πρόβλημα κόντρα στην αδύναμη, Μπάροου, δεν αντιμετώπισε η Τσέλσι (5-0). Λίγο έλειψε να πάθει ζημιά η Σίτι από τη Γουότφορντ (2-1).

24.09.2024 | 23:39

Δυσκολεύτηκε ολίγον τι η Μάντσεστερ Σίτι να κάμψει την αντίσταση και να αποκλείσει τη Γουότφορντ στο «Έτιχαντ», με 2-1. Βέβαια, αν δεν ήταν ο Μπόουντ, ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, θα βλέπαμε μεγαλύτερο σκορ στο παιχνίδι της φάσης των «32» του Carabao Cup. Στο Λονδίνο από πλευράς της η Τσέλσι σκόρπισε στους πέντε ανέμους την άμοιρη Μπάροου της 4ης κατηγορίας (5-0).

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Μόλις στο 8′ ο Κριστοφέρ Νκουνκού άνοιξε το σκορ στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Η ψηλοκρεμαστή πάσα του Ζοάο Φέλιξ είχε τελικό αποδέκτη της μπάλας τον Γάλλο μεσοεπιθετικό ο οποίος με τη μία την έστειλε στα δίχτυα. Επτά λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0 με φοβερό τακουνάκι!

Τη σεμνή τελετή ουσιαστικά έκλεισε το αυτογκόλ του τερματοφύλακα της Μπάροου στο 28′, από φάουλ του Φέλιξ. Η σειρά στο σκοράρισμα έπειτα, πήγε στον Νέτο ο οποίος στο 48′ έβαλε το τέταρτο γκολ των Λονδρέζων. Για να έρθει ξανά στο 75′ ο Νκουνκού και να ολοκληρώσει το χατ-τρικ του, κλέβοντας την μπάλα από τον γκολκίπερ της αντιπάλου του. Πρώτη φορά τρία γκολ με τη φανέλα της Τσέλσι ο 26χρονος άσος!

Τα χρειάστηκε η Σίτι!

Και στο Μάντσεστερ είχαμε γρήγορο γκολ, δηλαδή πριν το 10′. Ο Ντοκού από λάθος των αμυνόμενων της Γουότφορντ με ψυχραιμία τελείωσε όμορφα τη φάση για το 1-0. Ο Ματέους Νούνες στο 38′ διπλασίασε τα τέρματα των πρωταθλητών Αγγλίας «καθαρίζοντας» επί της ουσίας την υπόθεση πρόκριση.

Η Γουότφορντ όμως είχε διαθέσεις για αστεία… Με τον Ινς μπήκε στο ματς στο 86ο λεπτό και άγχωσε τους «πολίτες». Εν τέλει η πρόκριση στους «16» του Λιγκ Καπ δεν χάθηκε.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version