Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ενρίκε: «Ήταν απαίσιο που έπρεπε να αντιμετωπίσω την Μπαρτσελόνα»
Παρί Σεν Ζερμέν

Ενρίκε: «Ήταν απαίσιο που έπρεπε να αντιμετωπίσω την Μπαρτσελόνα»

Ο Λουίς Ενρίκε προχώρησε σε δηλώσεις και μίλησε για τα συναισθήματα που ένιωσε όταν πέρσι αναγκάστηκε να αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα.

24.09.2024 | 00:19

Την περασμένη σεζόν η Παρί Σεν Ζερμέν κληρώθηκε με την Μπαρτσελόνα στο UEFA Champions League. Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε κατάφερε να κάνει την ανατροπή στο δεύτερο παιχνίδι και έτσι απέκλεισε τους «Μπλαουγκράνα», με τον Ουσμάν Ντεμπελέ να βγαίνει MVP και να μην μπορεί να κρύψει το χαμόγελό του μετά από το τέλος της αναμέτρησης.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Λουίς Ενρίκε αναφέρθηκε στα συναισθήματα που ένιωσε επειδή έπρεπε να αντιμετωπίσει την πρώην του ομάδα, τονίζοντας πως η εμπειρία ήταν γλυκόπικρη. «Ήταν απαίσιο που έπρεπε να αντιμετωπίσω την Μπαρτσελόνα», παραδέχτηκε. «Λυπάμαι, αλλά τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα». Ο Ενρίκε εξήγησε ότι ενώ η επιστροφή στην Μπαρτσελόνα ήταν σαν να επέστρεφε στο σπίτι του, ήταν απίστευτα δύσκολο να παίξει απέναντι στον σύλλογο όπου είχε απολαύσει τόση επιτυχία, τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής. «Ήταν δύσκολο για μένα, τα παιδιά μου και τη σύζυγό μου. Ελπίζω να μη χρειαστεί να τους αντιμετωπίσω ξανά αυτή τη σεζόν».

Ο Ενρίκε μίλησε για το περσινό ματς με την Μπαρτσελόνα

Κοιτάζοντας μπροστά, ο Ενρίκε εξέφρασε την απροθυμία του να αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα σε έναν αγώνα με μεγάλο ρίσκο, ειδικά σε έναν τελικό. «Δεν μπορώ να φανταστώ να παίζω έναν τελικό με την Μπαρτσελόνα, θα ήταν καταστροφή. Ελπίζω να μη συμβεί», είπε, τονίζοντας τους βαθύτατους συναισθηματικούς δεσμούς που εξακολουθεί να έχει με τον ισπανικό σύλλογο.

Διαβάστε επίσης: Λουίς Ενρίκε: «Δεν με νοιάζει ποιος σκοράρει, ένα πράγμα θέλω μόνο»

Ο Λουίς Ενρίκε ανέλαβε για πρώτη φορά την Μπαρτσελόνα το 2014, οδηγώντας την στο treble στην πρώτη του σεζόν. Παρέμεινε στο «τιμόνι» μέχρι το 2017, προτού πάει στην Εθνική Ισπανίας ως προπονητής. Το 2023, ανέλαβε την Παρί, με σκοπό να την οδηγήσει εκεί που δεν έχει μπορέσει κανείς μέχρι τώρα. Στην κορυφή της Ευρώπης και στην κατάκτηση του UEFA Champions League.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version