Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Επιστρέφει σε ιστορική ομάδα ο Σάουθγκεϊτ – Θέλει να την σώσει από την «διάλυση»!
Έβερτον

Επιστρέφει σε ιστορική ομάδα ο Σάουθγκεϊτ – Θέλει να την σώσει από την «διάλυση»!

Ο Σάουθγκεϊτ είναι έτοιμος για την μεγάλη επιστροφή στους πάγκους για ομάδα της Premier League!

24.09.2024 | 16:27

O Γκάρεθ Σαουθγκέιτ αποχώρησε από την εθνική ομάδα της Αγγλίας μετά την αποτυχία των “λιονταριών” να κατακτήσουν το ΕURO 2024…

Ο έμπειρος προπονητής πλέον είναι σε αναζήτηση ομάδας και στόχος του είναι πλέον να επιστρέψει σε συλλογικό επίπεδο και δεν θέλει να αναλάβει κάποια άλλη εθνική ομάδα.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός πως έχει ρίξει τα δίχτυα του στις ομάδες της Premier League και θέλει να επιστρέψει στο κορυφαίο επίπεδο. Μάλιστα, όπως αναφέρουν ΜΜΕ από το Νησί, ο Σάουθγκεϊτ έχει στα χέρια του μια ιδιαίτερα τρελή πρόταση από την Έβερτον!

Συγκεκριμένα, η Daily Express αποκαλύπτει πως η Έβερτον έχει βάλει στην κορυφή της λίστας της τον Άγγλο προπονητή και πλέον ο 54 χρονος τεχνικός βλέπει με θετικό μάτι την προοπτική του να κοουτσάρει τα «ζαχαρωτά».

Φυσικά η αποστολή του θα είναι δύσκολη, καθώς η Έβερτον παλεύει για να αποφύγει τον υποβιβασμό, κάνοντας τραγικό ξεκίνημα στην φετινή σεζόν. Ωστόσο, μετά την αγορά των μετοχών από τους ιδιοκτήτες της Ρόμα, πλέον υπάρχει όρμα και αντίληψη.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Αυτόν τον τερματοφύλακα θέλει η Μπαρτσελόνα για να αναπληρώσει το κενό του Τερ Στέγκεν!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Έβερτον
Exit mobile version