Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Η Γιουνάιτεντ είναι μεγαλύτερη ομάδα από την Μπάγερν» – Ο πρώην πλήγωσε τους Γερμανούς!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

«Η Γιουνάιτεντ είναι μεγαλύτερη ομάδα από την Μπάγερν» – Ο πρώην πλήγωσε τους Γερμανούς!

Ο Μαζράουι αναφέρθηκε στην μεταγραφή του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με ατάκα... έπος!

24.09.2024 | 17:36

Το καλοκαίρι που μας πέρασε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε την μεγάλη έκπληξη και προχώρησε στην απόκτηση δύο σταρ της Μπάγερν Μονάχου. Φυσικά αναφερόμαστε στους Ντε Λιχτ και Μαζράουι…

Και οι δύο προαναφερθέντες έχουν ήδη προσφέρει στην νέα τους ομάδας και ο Έρικ τεν Χαγκ τους εμπιστεύεται με κλειστά τα μάτια, ενώ ο Μαζράουϊ δείχνει να έχει προσαρμοστεί πλήρως στο νέο του ρόλο, με τους οπαδούς της ομάδας να τον αποθεώνουν, τονίζοντας πως είναι μια από τις καλύτερες μεταγραφές των τελευταίων ετών.

Ο ίδιος με δηλώσεις του ξεκαθάρισε για ποιον λόγο μετακόμισε από το Μόναχο στο Ολντ Τράφορντ, με ατάκα που σίγουρα θα πλήγωσε τους οπαδούς της Μπάγερν…

«Σίγουρα, στον κόσμο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μεγαλύτερη και πιο σπουδαίο από την Μπάγερν Μονάχου», είπε ο Μαροκινός σταρ.

«Δεν εναπόκειται σε εμένα να αποφασίσω την τιμή… αλλά μου λειτουργεί καλά γιατί δεν ήμουν τόσο ακριβός. Έκανα μια καλή αρχή, οπότε είναι εύκολο για τους οπαδούς να πουν ότι είμαι μια καλή αγορά αυτό το καλοκαίρι!», τόνισε.

«Χρειαζόμουν άλλο ένα βήμα μετά την Μπάγερν. Ένιωθα καλά εκεί, αλλά ένιωθα ότι μπορούσα να νιώσω πιο άνετα κάπου αλλού. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπήκε στην ζωή μου. Δεν νομίζω ότι πρέπει να εξηγήσω γιατί πηγαίνω σε έναν τέτοιο σύλλογο…», ανέφερε ο Μαζράουι!

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version