Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Μπαρτσελόνα θέλει να ξαναβάλει γάντια σε παλαίμαχο τερματοφύλακα!
Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα θέλει να ξαναβάλει γάντια σε παλαίμαχο τερματοφύλακα!

Η Μπαρτσελόνα επιζητά μια κίνηση η οποία θα φέρει εμπειρία με μηδέν κόστος μετά τον τραυματισμό του Τερ Στέγκεν.

24.09.2024 | 19:53

Ο σοβαρός τραυματισμός του Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν αναγκάζει την Μπαρτσελόνα να προβεί σε άμεσες κινήσεις. Μπορεί να πει κανείς ότι αυτή που ετοιμάζει σύμφωνα με Πολωνό δημοσιογράφο και επιβεβαιώνει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, είναι σπασμωδική. Μιας και εξετάζει την περίπτωση να «βγάλει από τη ναφθαλίνη» προσφάτως παλαίμαχο τερματοφύλακα!

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Συγκεκριμένα, η Μπάρτσα σκέφτεται να φέρει στη Βαρκελώνη τον Βόιτσεχ Σέζνι! Ο Πολωνός πριν από ένα μήνα περίπου αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα του. Θυμίζουμε πως με την έλευση Τιάγκο Μότα στη Γιουβέντους ήρθαν ηχηρές αποχωρήσεις. Πέραν του Σέζνι, αποχώρησε κι ο Φεντερίκο Κιέζα, με τον Ιταλό εξτρέμ να υπογράφει στη Λίβερπουλ.




Ο Σέζνι στα 34 του χρόνια θεώρησε ότι το σώμα του δεν μπορεί να ακολουθήσει το μυαλό κι αποφάσισε να κρεμάσει τα γάντια του. Όμως, η Μπαρτσελόνα θέλει να τον κάνει να τα ξεκρεμάσει και να τα ξαναφορέσει! Να σημειώσουμε ότι ακούστηκε και το όνομα του Κέιλορ Νάβας για τον αντικαταστάτη του Τερ Στέγκεν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι άνθρωποι του Σέζνι έχουν ήδη ενημερωθεί για προσέγγιση της Μπαρτσελόνα ώστε να τον επαναφέρει στην ενεργό δράση. Ομολογουμένως, ηλικιακά ο Πολωνός μπορεί να ανταποκριθεί σε κορυφαίο επίπεδο. Το αν θα το κάνει, από τον ίδιο εξαρτάται…

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version