Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Παρί Σεν Ζερμέν πάει για μεγάλη κίνηση, μετά από… καιρό!
Παρί Σεν Ζερμέν

Η Παρί Σεν Ζερμέν πάει για μεγάλη κίνηση, μετά από… καιρό!

Στην Παρί Σεν Ζερμέν θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους, ώστε να μην χάσουν μέσα στα επόμενα χρόνια τον Ασράφ Χακίμι.

24.09.2024 | 11:49

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει δει πολλούς σπουδαίους παίκτες της να φεύγουν στο τσάμπα. Ή να αποχωρούν μετά από κάποια λάθη της διοίκησης όσον αφορά τον τρόπο που έπρεπε να διαχειριστεί τα συμβόλαιά τους. Οι Παριζιάνοι φαίνεται ότι έμαθαν από αυτές τις άστοχες κινήσεις τους. Κοινώς το πάθημα έγινε μάθημα.

Γι’ αυτό δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να την πατήσουν με τον Ασράφ Χακίμι. Τουλάχιστον αυτό δείχνουν με την τακτική τους και το πόσο εκτιμούν τον Μαροκινό μπακ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Φαμπρίτσιο Ρομάνο που σπάνια πέφτει έξω οι δύο πλευρές έχουν ξεκινήσει ήδη τις επαφές τους, ώστε να μπουν σε έναν νέο χρονικό ορίζοντα συνεργασίας.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Αυτόν τον τερματοφύλακα θέλει η Μπαρτσελόνα για να αναπληρώσει το κενό του Τερ Στέγκεν!

Η Παρί Σεν Ζερμέν συνεχίζει να πιστεύει στις ικανότητες και γενικότερα στην αξία που έχει ο Αφρικανός μπακ. Και σε καμία περίπτωση δεν θέλει να τον χάσει το καλοκαίρι του 2026 όταν και εκπνέει το τρέχον συμβόλαιό του μαζί της. Έτσι, σκοπεύει να τον κρατήσει και να του δώσει ό,τι χρειάζεται, ώστε να μείνει στο Παρίσι για πολλά χρόνια ακόμα και να γράψουν μαζί ιστορία!

Παρί Σεν Ζερμέν: Πολλές ομάδες θα ήθελαν τον Χακίμι στις τάξεις τους!

Είναι από τους παίκτες που μπορούν να τα κάνουν όλα για την ομάδα και τους συμπαίκτες τους. Ο Ασράφ Χακίμι είναι από εκείνους τους ποδοσφαιριστές της Παρί Σεν Ζερμέν που κάθε χρονιά γίνεται ολοένα και καλύτερος. Ολοένα και πιο αποτελεσματικό και μεστός στο αμυντικό κομμάτι που έχει αναλάβει.

Γι’ αυτό άλλωστε αρκετές ομάδες τον έχουν από κοντά αν και εφόσον δεν υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version