Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζει ΜΕΓΑΛΗ πρόταση για τον παιχταρά της Νότιγχαμ Φόρεστ!
Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζει ΜΕΓΑΛΗ πρόταση για τον παιχταρά της Νότιγχαμ Φόρεστ!

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει πολύ ψηλά στη μεταγραφική της λίστα έναν από τους καλύτερους παίκτες που διαθέτει η Νότιγχαμ Φόρεστ στα χέρια της.

24.09.2024 | 10:48

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν σταματάει ποτέ να ψάχνει παίκτες. Να την ενδιαφέρουν πολλοί και διαφορετικοί ποδοσφαιριστές. Η «Βασίλισσα» είναι σαν το… μάτι του Σάουρον από τον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών». Δεν της ξεφεύγει τίποτα και κανείς. Ακόμα και αν αγωνίζεται σε μία από τις όχι και τόσο γνωστές ομάδες της Αγγλίας. Ακόμα και τώρα που είναι πολύ νωρίς μέσα στη σεζόν και έχει κάνει κάποια καλά ματς, αλλά, δεν έχει ξεχωρίσει τόσο πολύ όσο άλλοι και άλλοι.

Σύμφωνα με την αγγλική ιστοσελίδα «HITC» οι «μερένχες» έχουν ψηλά στη μεταγραφική τους λίστα τον Μουρίγιο από τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα με πρόεδρο τον Βαγγέλη Μαρινάκη έχει ξεκινήσει πολύ δυνατά τη σεζόν και μετά από πέντε αγωνιστικές είναι μία από εκείνες που δεν έχουν ακόμα χάσει κάποιο ματς.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Αυτόν τον τερματοφύλακα θέλει η Μπαρτσελόνα για να αναπληρώσει το κενό του Τερ Στέγκεν!

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι γνωστό ότι ψάχνει κάποιον καλό και σοβαρό παίκτη για τον χώρο της άμυνάς της. Ειδικά στο κέντρο της. Το καλοκαίρι όσο και αν το πάλεψε στο τέλος δεν βρήκε κάτι σημαντικό για να επενδύσει χρήματα. Η περίπτωση του Γιορό έδειχνε ιδανική, αλλά τα πολλά χρήματα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χάλασαν ένα σχετικά δυνατό deal.

Γι αυτό τον λόγο και οι Μαδριλένοι πλέον έχουν εστιάσει αλλού και τους ενδιαφέρουν σε άλλες περιπτώσεις σαν του Μουρίγιο της Νότιγχαμ Φόρεστ που μπορεί να είναι και πιο οικονομικές στο τέλος!

Ρεάλ Μαδρίτης: Οι δυσκολίες με την περίπτωση του Μουρίγιο

Ο Μουρίγιο έχει ξεκινήσει πολύ δυνατά τη σεζόν. Όμως, η περίπτωσή του ούτε απλή είναι, ούτε εύκολη. Ο Βραζιλιάνος στόπερ είναι 28 ετών και βρίσκεται σε μία πολύ καλή ηλικία για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Αλλά έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2028. Οπότε αν η Ρεάλ Μαδρίτης για να τον αποκτήσει θα πρέπει να ρίξει πολλά χρήματα για την αγορά του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version