Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Σάλκε κινείται για τη μεγάλη επιστροφή του Ραούλ!
Σάλκε

Η Σάλκε κινείται για τη μεγάλη επιστροφή του Ραούλ!

Η Σάλκε παραπαίει στη Β' Γερμανίας και θέλει να φέρει τον Ραούλ ώστε να την προπονήσει και να τη... σώσει από τον απόλυτο γκρεμό.

24.09.2024 | 23:20

Ο Ραούλ Γκονζάλες, μια από τις μεγάλες δόξες της Ρεάλ Μαδρίτης, έχει αποφασίσει να φύγει στο τέλος της σεζόν από την Καστίγια, τη Β’ ομάδα της «βασίλισσας», και ήδη έχει κάνει τις πρώτες επαφές με τη Σάλκε για ν’ αναλάβει την τεχνική ηγεσία της, σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ της αθλητικής εφημερίδας της Μαδρίτης «AS». Οι «βασιλικοί μπλε» βρίσκονται στη 16η θέση της βαθμολογίας της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας και τις προάλλες απομάκρυναν τον Κάρελ Γκέρατς από την τεχνική τους ηγεσία.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας




Ο 47χρονος Ισπανός κόουτς, μεγάλη δόξα των «μερέγχες» και της εθνικής Ισπανίας, κέρδισε έξι πρωταθλήματα Ισπανίας και τρία Champions League στα 16 χρόνια που φόρεσε τη φανέλα της Ρεάλ, ενώ στα τελευταία χρόνια της καριέρας του είχε παίξει στην ομάδα του Βερολίνου, που αγωνίζεται πλέον στο πρωτάθλημα της Bundesliga 2.

Αγωνίστηκε σε 98 παιχνίδια με τους Γερμανούς (2010-12), πετυχαίνοντας 40 γκολ, ενώ τους οδήγησε σε μια ξέφρενη πορεία στο Champions League της σεζόν 2010-11 μέχρι τα ημιτελικά για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Το 2015 αποσύρθηκε από τα γήπεδα και το 2019 επέστρεψε στη Μαδρίτη για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Καστίγια.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Σάλκε
Exit mobile version