Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι: Ο Ρόδρι την αποχαιρέτισε με ένα δυνατό ρεκόρ!
Μάντσεστερ Σίτι

Μάντσεστερ Σίτι: Ο Ρόδρι την αποχαιρέτισε με ένα δυνατό ρεκόρ!

Η Μάντσεστερ Σίτι όσο είχε τον Ρόδρι στα πλάνα της είχε ξεχάσει με το παραπάνω τι θα πει ήττα. Πλέον όλα αλλάζουν...

24.09.2024 | 12:59

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει την δυνατότητα να διαθέτει μερικούς από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου στο ρόστερ της. Για να συμβεί έχει ξοδέψει αρκετά εκατομμύρια λίρες. Αλλά αυτά σίγουρα έχουν πιάσει τόπο και με το παραπάνω. Ένας από εκείνους έχει ξεχωρίσει από την πρώτη ώρα και στιγμή που πήγε εκεί ήταν ο Ρόδρι.

Ο Ισπανός μέσος όχι μόνο δεν άργησε να γίνει βασικός στα πλάνα του Πεπ Γκουαρντιόλα. Αλλά κατάφερε να περάσει στο επόμενο επίπεδο την ομάδα του. Μαζί του οι «πολίτες» έχουν ξεχάσει τι πάει να πει ήττα. Κάτι που επιβεβαιώνετε με τα στατιστικά του που δείχνουν ότι όταν παίζει ή έχει παίξει εκείνος ο αγγλικός σύλλογος έχει μόλις μία ήττα σε 76 αναμετρήσεις. Ακραίο νούμερο!

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Αυτόν τον τερματοφύλακα θέλει η Μπαρτσελόνα για να αναπληρώσει το κενό του Τερ Στέγκεν!

Η Μάντσεστερ Σίτι, όμως, όταν δεν έχει τον Ισπανό μέσο στα πλάνα της ζορίζεται πολύ. Δεν είναι τυχαίο ότι την περσινή σεζόν έχασε από την Άρσεναλ και την Άστον Βίλα όταν εκείνος δεν είχε αγωνιστεί ούτε λεπτό. Όπως όλα δείχνουν ο Ρόδρι θα λείψει για πολλούς μήνες από τους αγωνιστικούς χώρους. Κάτι που επιβεβαιώνει ότι θα πρόκειται για ένα μεγάλο πλήγμα για τη Σίτι.

Μένει να δούμε με ποιον παίκτη και με ποιον τρόπο ο Πεπ Γκουαρντιόλα θα καταφέρει να αναπληρώσει αυτό το κενό που είναι αν μη τι άλλο τεράστιο!

Μάντσεστερ Σίτι: Η ζωή χωρίς τον Ρόδρι!

Η αλήθεια είναι ότι η ποιότητα και η εμπειρία του Ρόδρι είναι τεράστια. Ωστόσο, η δική του απώλεια είναι πολύ μεγάλη μέχρι και για μία ομάδα σαν τη Μάντσεστερ Σίτι που έχει αρκετές επιλογές στον πάγκο της και μπορεί να βάλει άλλους παίκτες στη θέση του.

Θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε την απάντηση των «πολιτών» από εδώ και πέρα!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version