Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Μέλια» Νεϊμάρ για Βινίσιους: «Αξίζει τη Χρυσή Μπάλα, έχει περάσει πολλά. Είναι μαχητής!»
Ρεάλ Μαδρίτης

«Μέλια» Νεϊμάρ για Βινίσιους: «Αξίζει τη Χρυσή Μπάλα, έχει περάσει πολλά. Είναι μαχητής!»

Ο Βινίσιους Τζούνιορ είναι το φαβορί για τη φετινή Χρυσή Μπάλα, με τον Νεϊμάρ να το βρίσκει απόλυτα φυσιολογικό.

24.09.2024 | 20:18

Σύμφωνα με το σημερινό πρωτοσέλιδο της ισπανικής εφημερίδας, MARCA, ο Βινίσιους Τζούνιορ είναι ο επικρατέστερος για νικητής της Χρυσής Μπάλας. Ο Βραζιλιάνος διεθνής επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης κατόρθωσε να κατακτήσει το πρωτάθλημα Ισπανίας και το Champions League με την ομάδα του, σκοράροντας σε έναν ακόμα τελικό μάλιστα, όπως το 2022 με τη Λίβερπουλ.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Μάλιστα, ο «Βίνι» έχει τις… ευλογίες και του συμπατριώτη του, του Νεϊμάρ. Ο ίδιος ήταν εκ των παικτών που μύησαν στην Εθνική Βραζιλίας τον άσο των Μαδριλένων. Ο «Νέι» από πλευράς του δεν έχει καταφέρει να κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα, παρότι διαθέτει το ρεκόρ της πιο ακριβής μεταγραφής στην ιστορία του ποδοσφαίρου (222 εκατομμύρια ευρώ).




Η Marca δημοσίευσε δηλώσεις του επιθετικού της Αλ Χιλάλ που υμνούν τον Βινίσιους. «Ο Βίνι είναι ο τύπος που αξίζει τη Χρυσή Μπάλα, επειδή είναι μαχητής. Δεν βλέπω κάποιον καλύτερο υποψήφιο από αυτόν. Έχει υποφέρει πολύ στη ζωή του, αλλά ξεπέρασε τις προσδοκίες και τις κριτικές», είπε αρχικά ο Νεϊμάρ.

Επιπλέον, αξίζει να σημειώσουμε ότι το 2022 ο Βινίσιους είχε δηλώσει ότι ο Νεϊμάρ είναι το είδωλό του. Ο τελευταίος λοιπόν έρχεται να δηλώσει το εξής: «Ο Βινίσιους έχει γίνει είδωλο για όλους μας».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version