Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Τσάβι έριξε «πακέτο» στη Ρόμα – Αρνήθηκε να πάρει την θέση του Ντε Ρόσι!
Ρόμα

Ο Τσάβι έριξε «πακέτο» στη Ρόμα – Αρνήθηκε να πάρει την θέση του Ντε Ρόσι!

Ο Τσάβι δεν συζητούσε με τίποτα το ενδεχόμενο του να κάτσει στον πάγκο της Ρόμα!

24.09.2024 | 16:48

Η Ρόμα τις τελευταίες εβδομάδες ζει… περίεργα πράγματα, καθώς υπήρξαν πολλές και ηχηρές αποχωρήσεις σε αγωνιστικό και διοικητικό τμήμα. Συγκεκριμένα, η αρχή έγινε με την αποχώρηση του Ντε Ρόσι, ενώ μερικές μέρες αργότερα παραιτήθηκε και η CEO της ομάδας, Λίνα Σουλούκου, μετά από… προτροπή των οπαδών.

Οι “τζιαλορόσι” κινήθηκαν με αστραπιαίες διαδικασίες και κατάφεραν να έρθουν σε συμφωνία με τον Τζούριτς, τον Κροάτη προπονητή με εμπειρία από το πρωτάθλημα της Serie A…

Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει ιταλικό Μέσο, πρωταρχικός και μεγάλος στόχος της Ρόμα για τον αντι-Ντε Ρόσι, ήταν ο πρώην κόουτς της Μπαρτσελόνα, Τσάβι!

Όπως αναφέρει η CorSport, η Ρόμα έκανε μια ηχηρή και ακριβή προσφορά προς τον Ισπανό τεχνικό, όμως ο Τσάβι ήταν κατηγορηματικός και αρνήθηκε! Μάλιστα, δεν έκατσε καν να συζητήσει με τους ανθρώπους των “τζιαλορόσι”, καθώς δεν θέλει να κοουτσάρει ομάδα της Serie A!

Σίγουρα, ο Ισπανός προπονητής περιμένει κάποια προσφορά από ομάδα της Premier League και στόχος του είναι το κορυφαίο επίπεδο, με την απάντηση του όμως να αφήνει… άγαλμα τους ανθρώπους της Ρόμα.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Αυτόν τον τερματοφύλακα θέλει η Μπαρτσελόνα για να αναπληρώσει το κενό του Τερ Στέγκεν!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version