Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Το ψάχνει για πρώην άσο της Νάπολι ο Ολυμπιακός
Europa League

Το ψάχνει για πρώην άσο της Νάπολι ο Ολυμπιακός

O Ολυμπιακός θέλει έστω και την τελευταία στιγμή να ενισχυθεί περαιτέρω στα εξτρέμ του με πρώην παίκτη των Νάπολι και Λιλ.

24.09.2024 | 20:57

Ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει μια τελευταία κίνηση στις μεταγραφές του θερινού παζαριού, σε συνδυασμό με τις δύο τελευταίες κακές εμφανίσεις και τις γκέλες με Παναιτωλικό (0-0) και Άρη (2-1). Η θέληση αυτή έγκειται στο γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του Αντάμ Ουνάς.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Αλγερινός δεξιός εξτρέμ είναι ελεύθερος στην αγορά από τον περασμένο Ιούλιο, απ’ όταν έφυγε και από τη Λιλ. Το όνομά του έπαιξε μέσα στο καλοκαίρι για τον Ολυμπιακό, αλλά φαίνεται πως τώρα είναι η οριστική απόφαση για την απόκτησή του. Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής είναι θετικός να έρθει στους «ερυθρόλευκους» και να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα, ενώ όπως φαίνεται υπάρχει καλή άποψη για τον παίκτη και στην ομάδα.




Αν τελικά ο Ουνάς φορέσει τη φανέλα των Πειραιωτών, θα αποτελέσει την 11η φετινή τους μεταγραφή. Από το 2017 ως το 2022 ο Αλγερινός εξτρέμ άνηκε στη Νάπολι από την οποία μερικές χρονιές είχε φύγει ως δανεικός. Η Λιλ τον απέκτησε πρόπερσι τον Σεπτέμβρη για 2,5 εκατομμύρια ευρώ, απ’ όπου αποχώρησε φέτος ως ελεύθερος.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version