Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γλυκάθηκε δίπλα στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Αντσελότι: Ανανεώνει μαζί της!
Ρεάλ Μαδρίτης

Γλυκάθηκε δίπλα στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Αντσελότι: Ανανεώνει μαζί της!

Ο Κάρλο Αντσελότι σκέφτεται πολύ σοβαρά να ανανεώσει τη συνεργασία του με τη Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με δημοσίευμα της «AS».

25.09.2024 | 20:06

H Ρεάλ Μαδρίτης έχει βρει τον άνθρωπό της. Τον δάσκαλό της. Τον… προφεσόρε της. Η ισπανική ομάδα όχι μόνο είναι ικανοποιημένη από τον Κάρλο Αντσελότι, αλλά, δεν θέλει σε καμία περίπτωση να τον χάσει από το ρόστερ της. Δεν μπορεί να σκεφτεί την επόμενη ημέρα ή το μέλλον της γενικότερα χωρίς τον Ιταλό τεχνικό στον πάγκο της.

Και λογικό εδώ που τα λέμε. Μαζί έχουν γράψει ιστορία που πολλοί θα ζήλευαν. Οι δύο πλευρές έχουν συμβόλαιο που λήγει το καλοκαίρι του 2026. Μία συνεργασία που έχει τέλος που δεν αργεί και τόσο πολύ. Ή μήπως όχι; Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «AS» η «βασίλισσα» θέλει να κρατήσει τον έμπειρο τεχνικό στον πάγκο της και μετά το 2026. Εκείνος μπορεί να μην το έχει πει δημόσια, αλλά σκεφτόταν τη σύνταξη μετά από εκείνο το καλοκαίρι.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Αυτή ήταν μία από τις πιο άσχημες εμπειρίες του Μάρτιν Όντεγκαρντ!

Αν και εφόσον οι δύο πλευρές τα βρουν -κάτι που μπορεί να γίνει πολύ γρήγορα- τότε δεν αποκλείεται να βλέπουμε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα τον Κάρλο Αντσελότι στην άκρη του πάγκου της. Κάτι που σε καμία περίπτωση δεν χαλάει τους φίλους του συλλόγου που του έχουν ιδιαίτερη αδυναμία και τον εμπιστεύονται με τα κλειστά τα μάτια.

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Κάρλο Αντσελότι θέλει να καμαρώσει τα δικά του… παιδιά!

Δεν είναι μόνο η εμπειρία που έχει ο Κάρλο Αντσελότι. Ναι μεν μπορεί να έχει τα… χρονάκια του, όμως, οι ιδέες του αρκετές φορές είναι φρέσκιες. Και σίγουρα τα πηγαίνει πολύ καλά με τους ποδοσφαιριστές του που οι περισσότεροι θα μπορούσαν να είναι παιδιά του ή και… εγγόνια του.

Γι’ αυτό τον λόγο δεν θα ήθελε να τους αφήσει τώρα και να παραμείνει δίπλα τους μιας και πιστεύει ότι έχουν όλα τα φόντα, αν όλα πάνε βάσει σχεδίου, τα επόμενα χρόνια να έρθουν ακόμα περισσότεροι τίτλοι για όλους!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version