Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λονδρέζος ο διάδοχος του Φαν Ντάικ στη Λίβερπουλ
Premier League

Λονδρέζος ο διάδοχος του Φαν Ντάικ στη Λίβερπουλ

Διοίκηση και προπονητής της Λίβερπουλ κατέληξαν στο ίδιο πρόσωπο!

25.09.2024 | 11:53

Όπως όλα δείχνουν το κεφάλαιο Φαν Ντάικ στη Λίβερπουλ οδεύει προς το τέλος του. Ο 33χρονος αμυντικός και ηγέτης των «Κόκκινων» βαδίζει αισίως στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του. Η διοίκηση της Λίβερπουλ αφήνει τον καιρό να περάσει και δεν προχωρά σε επίσημη κρούση προς την πλευρά του παίκτη για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Το Football Insider με ρεπορτάζ του αναφέρει πως ο βρετανικός σύλλογος ετοιμάζεται να γυρίσει σελίδα και να προχωρήσει στην απόκτηση νέου στόπερ ηγέτη! Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ είτε θα αποχωρήσει το καλοκαίρι είτε στην καλύτερη θα επεκτείνει το συμβόλαιό του για έναν χρόνο ακόμη. Οι «Κόκκινοι» θέλουν να βρουν στην αγορά τον ποδοσφαιριστή μελλοντικά θα είναι ο βράχος της ομάδας. Ο παίκτης που θα κουβαλήσει στα δύσκολα και θα κρατήσει όρθια την ομάδα σε παιχνίδια που θα δυσκολευτεί στα μετόπισθεν.

Διάβασε επίσης: Οι τέσσερις μέσοι που τσεκάρει η Μάντσεστερ Σίτι για αντί – Ρόντρι

Καταλήγει σε Γκουεχί η Λίβερπουλ

Το δημοσίευμα αποκαλύπτει πως η διοίκηση της Λίβερπουλ και ο προπονητής της ομάδας, Άρνε Σλοτ, έχουν καταλήξει στο ίδιο πρόσωπο. Πρόκειται για τον κεντρικό αμυντικό της Κρίσταλ Πάλας και της Εθνικής Αγγλίας, Μαρκ Γκουεχί. Ο 24χρονος στόπερ εμφανίζεται αυτή τη στιγμή ως το μεγάλο φαβορί για τη θέση του κεντρικού αμυντικού της Λίβερπουλ. 

Το καλοκαίρι ο Γκουεχί βρέθηκε στο στόχαστρο ουκ ολίγων ομάδων πρώτης γραμμής ωστόσο καμία δεν μπόρεσε να κάμψει τις αντιστάσεις της Κρίσταλ Πάλας. Η Λίβερπουλ φιλοδοξεί να βρει τη λύση με τους «Αετούς» του Λονδίνου και στο φινάλε της τρέχουσας σεζόν να κάνει δικά της τα δικαιώματα του ταλαντούχου κεντρικού αμυντικού! Για να τον αποκτήσει πάντως θα πρέπει να επενδύσει ποσά που θα υπερβαίνουν τα 60 εκατομμύρια ευρώ!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version