Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα: Το όνειρο του Ντέκο για τη θέση του τερματοφύλακα
Πόρτο

Μπαρτσελόνα: Το όνειρο του Ντέκο για τη θέση του τερματοφύλακα

Ο Ντέκο βλέπει τον σοβαρό τραυματισμό του Τερ Στέγκεν ως μια... ευκαιρία για ανανέωση της θέσης του τερματοφύλακα της Μπαρτσελόνα.

25.09.2024 | 12:32

Ένα άσχημο ήρθε σαν πέπλο να σκεπάσει το άρτιο ξεκίνημα της Μπαρτσελόνα την νέα αγωνιστική περίοδο! Ο σοβαρός τραυματισμός του βασικού της τερματοφύλακα, Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν! Ο Γερμανός κίπερ τραυματίστηκε στην πρόσφατη αναμέτρηση των «μπλαουγκράνα» κόντρα στη Βιγιαρεάλ για την 6η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων όπου υποβλήθηκε έδειξαν το χειρότερο. Ο Τερ Στέγκεν διέλυσε τον επιγονατιδικό τένοντα του δεξιού του γόνατος και θα μείνει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Η επίσημη ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα για τον τραυματισμό του Τερ Στέγκεν

«Ο παίκτης της πρώτης ομάδας Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν υποβλήθηκε σήμερα το απόγευμα σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση για τον τραυματισμό του επιγονατιδικού τένοντα στο δεξί γόνατο, η οποία πραγματοποιήθηκε από τον Dr Joan Carles Monllau υπό την επίβλεψη των ιατρικών υπηρεσιών της ομάδας μας στο Hospital de Barcelona. Δεν θα είναι διαθέσιμος για επιλογή μέχρι να αναρρώσει πλήρως» αναφέρει η ανακοίνωση των Καταλανών!

Διάβασε επίσης: Η εξωπραγματική 30αρα μπαλιά του Γιαμάλ με το εξωτερικό στο γκολ του Ραφίνια (vid)

Ο Ντέκο έβαλε στο μάτι τον Ντιόγκο Κόστα της Πόρτο

Μοιραία η Μπαρτσελόνα καλείται για όλο το υπόλοιπο της σεζόν να μην υπολογίζει τον βασικό της τερματοφύλακα. Είτε θα εμπιστευτεί τον Ινιάκι Πένια, είτε θα προχωρήσει σε μια πρόχειρη λύση του για να βγει η χρονιά. Από την άλλη, ο αθλητικός διευθυντής του καταλανικού συλλόγου, Ντέκο, βλέπει όλα όσα έχουν συμβεί με τον Τερ Στέγκεν ως μια… ευκαιρία για ανανέωση στη θέση «1».

Το ρεπορτάζ της καταλανικής Mundo Deportivo αποκαλύπτει το ενδιαφέρον του Ντέκο για τον τερματοφύλακα της Πόρτο, Ντιόγκο Κόστα. Ο Πορτογάλος κίπερ στα 25 του βρίσκεται τα τελευταία χρόνια στις λίστες με τους κορυφαίους της θέσης του. Ο Ντέκο θα ήθελε πολύ να δει τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή να φορά τα «μπλαουγκράνα». Ξέρει όμως πως η υλοποίηση μιας τέτοιας μεταγραφής έχει πολλές δυσκολίες. Το συμβόλαιο του Κόστα με την Πόρτο έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2027 και οι «Δράκοι» έχουν και θα έχουν για καιρό το πάνω χέρι στις διαπραγματεύσεις!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Πόρτο
Exit mobile version