Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Νευράκια ο Σιμεόνε – «Δείτε τι έγινε με Βινίσιους και Ροντρίγκο πριν το ντέρμπι»
Ατλέτικο Μαδρίτης

Νευράκια ο Σιμεόνε – «Δείτε τι έγινε με Βινίσιους και Ροντρίγκο πριν το ντέρμπι»

Ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης... ξέσπασε πριν το ντέρμπι κόντρα στη Ρεάλ!

25.09.2024 | 18:27

Η Ατλέτικο Μαδρίτης προετοιμάζεται για το τεράστιο ματς κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 29 Σεπτέμβρη!

Ο Σιμεόνε ωστόσο… έχει ήδη πολλά νεύρα και πολλά παράπονα τόσο από την La Liga, όσο και από τις διαιτητικές αποφάσεις, καθώς θεωρεί πως τόσο ο Βινίσιους, όσο και ο Ροντρίγκο θα έπρεπε να έχουν τιμωρηθεί και να μην αγωνιστούν στο ντέρμπι της Μαδρίτης.

Μάλιστα, δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του στην ερώτηση δημοσιογράφου για το εν λόγω ζήτημα, ενώ αναφέρθηκε και στην ξεκούραση που ΔΕΝ θα έχει η ομάδα του πριν το ντέρμπι.

«Οι σκέψεις σας για τον Βινίσιους και τον Έντρικ που… δεν θα τιμωρηθούν για το ντέρμπι;», ήταν η ερώτηση του δημοσιογράφου.

Ντιέγκο Σιμεόνε: «Μου κάνετε μια ερώτηση για να πω αυτό που θέλετε να πω. Τα είπες ήδη όλα. δεν έχω τίποτα άλλο να προσθέσω».

«Σίγουρα δεν έχουμε  ξεκούραση πριν από το ντέρμπι της Μαδρίτης! Διαχειριζόμαστε την ανάκαμψη όσο καλύτερα μπορούμε με τις μέρες που έχουμε. Για παράδειγμα, σήμερα είδατε ότι ο Κόκε δεν προπονήθηκε λόγω των λεπτών που έχει συγκεντρώσει. Αναζητούμε την καλύτερη διαχείριση, λόγω των συνεχόμενων ματς», ανέφερε ο κόουτς της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version