Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Μέσι το πήρε απόφαση και επιστρέφει στην ομάδα της καρδιάς του!
MLS

Ο Μέσι το πήρε απόφαση και επιστρέφει στην ομάδα της καρδιάς του!

Ο Λιονέλ Μέσι φαίνεται πως είναι έτοιμος να επιστρέψει στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του.

25.09.2024 | 21:52

Ο Λιονέλ Μέσι εξέπληξε πολλούς όταν ανακοίνωσε την απόφασή του να ενταχθεί στην Ίντερ Μαϊάμι. Αν και δεν ήταν μυστικό ότι σκόπευε να φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς δε σκόπευε να ανανεώσει το συμβόλαιό του και απέρριψε την πρόταση του Νασέρ Αλ Κελαϊφί, η απόφασή του να μην επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα αιφνιδίασε πολλούς.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Τσάβι ήθελε να ξανασμίξει με τον πρώην συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα, ωστόσο ο σύλλογος δεν μπορούσε να κάνει πραγματικότητα αυτή τη μεταγραφή. Μάλιστα, ο Μέσι δέχθηκε πρόταση και από την Αλ Χιλάλ αλλά την αρνήθηκε. Σημειώνεται πως ο σύλλογος του προσέφερε ένα ιστορικό συμβόλαιο, το οποίο θα τον έκανε τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στην ιστορία.

Ο Μέσι θα επιστρέψει στην Ολντ Μπόις

Τελικά, ήρθε σε συμφωνία με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ για να ενταχθεί στην Ίντερ Μαϊάμι, με τον Αργεντινό να αγωνίζεται στο MLS. Ο Μέσι το έκανε αυτό με την υπόσχεση να ξανασμίξει με δύο πρώην συμπαίκτες του στην Μπαρτσελόνα, τον Σέρχιο Μπουσκέτς και τον Τζόρντι Άλμπα, κάτι που τελικά έγινε πραγματικότητα. Η Ίντερ Μαϊάμι προσέλαβε επίσης τον Ζεράρντο «Τάτα» Μαρτίνο, ο οποίος στο παρελθόν είχε προπονήσει τον Μέσι στην Μπαρτσελόνα, για τον πάγκο της ομάδας.

Ωστόσο, πρόσφατα αποκαλύφθηκε από το «elnacional» ότι ο 36χρονος επιθετικός δε σκοπεύει να αποσυρθεί στο Μαϊάμι. Ο Μέσι σκέφτεται ήδη την επόμενη κίνησή του το 2025, όταν λήξει το τρέχον συμβόλαιό του.

Διαβάστε επίσης: ΣΟΚ στο 95′ για Μέσι και Ίντερ Μαϊάμι (vids)

Το όνειρο του Μέσι είναι να αποσυρθεί στη Νιούελς Ολντ Μπόις. Ο Αργεντινός θέλει να τελειώσει στην πρώτη επαγγελματική ομάδα στην οποία αγωνίστηκε. Έφυγε από τον σύλλογο σε ηλικία 13 ετών για να ενταχθεί στην Μπαρτσελόνα και  πάντα εξέφραζε τη βαθιά του σύνδεση με τον σύλλογο που εδρεύει στο Ροζάριο και επιθυμία του είναι να ολοκληρώσει εκεί τις αγωνιστικές του ημέρες.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version