Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Οι τέσσερις μέσοι που τσεκάρει η Μάντσεστερ Σίτι για αντί – Ρόντρι
Μάντσεστερ Σίτι

Οι τέσσερις μέσοι που τσεκάρει η Μάντσεστερ Σίτι για αντί – Ρόντρι

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα ξεκίνησε να αναζητά στην αγορά τον ποδοσφαιριστή που θα προσπαθήσει να καλύψει το τεράστιο κενό που αφήνει ο τραυματίας Ρόντρι!

25.09.2024 | 11:31

Χειρότερο μαντάτο δεν θα μπορούσε να συμβεί στην Μάντσεστερ Σίτι! Οι «Πολίτες» καλούνται να προχωρήσουν στη σεζόν χωρίς να υπολογίζουν τον βασικό τους μέσο. Ο Ρόντρι τέθηκε εκτός μάχης για όλο το υπόλοιπο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και μοιραία αφήνει… γυμνή τη μεσαία γραμμή της πρωταθλήτριας Αγγλίας.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο έμπειρος χαφ υπέστη ρήξη χιαστού στον αγώνα πρωταθλήματος με την Άρσεναλ! Οι εξετάσεις της επόμενης ημέρας επιβεβαίωσαν τη ζημιά στο γόνατο του Ισπανού και πλέον ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα… κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα. Ο Καταλανός τεχνικός ξέρει καλύτερα από τον καθένα το πόσο σημαντική είναι η παρουσία του Ρόντρι στην ενδεκάδα των «Πολιτών». Τώρα καλείται όμως να βγάλει τη σεζόν χωρίς εκείνον στην ενδεκάδα.

Διάβασε επίσης: Μάντσεστερ Σίτι: Ο Ρόδρι την αποχαιρέτισε με ένα δυνατό ρεκόρ!

Οι επιλογές που εξετάζει η Μάντσεστερ Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι θα πάει ως έχειν μέχρι τον Γενάρη και στα μισά της σεζόν κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο θα προσπαθήσει να καλύψει το κενό του Ισπανού. Τα βρετανικά δημοσιεύματα ήδη έχουν ξεκινήσει να φέρνουν στο φως μεταγραφικά σενάρια και πιθανούς στόχους των «Πολιτών». Το TeamTalk δημιούργησε μια μίνι λίστα με ποδοσφαιριστές που μπαίνουν αυτομάτως στη λίστα του Πεπ Γκουαρντιόλα ως αντί-Ρόντρι! Η λίστα περιλαμβάνει τους Μάρτιν Θουμπιμέντι (Ρεάλ Σοσιεδάδ), Νικολό Μπαρέλα (Ίντερ), Έντερσον (Αταλάντα) και Άνταμ Χάρτον (Κρίσταλ Πάλας). 

Από αυτούς τους τέσσερις σαφές προβάδισμα έχει ο Μάρτιν Θουμπιμέντι. Ένας ποδοσφαιριστής που το καλοκαίρι απασχόλησε έντονα το ρεπορτάζ της Λίβερπουλ όμως η περίπτωσή του δεν προχώρησε!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version