ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρόμα – Μπιλμπάο: Ατσαλάκωτοι Βάσκοι στο «Ολίμπικο» (vid)
Με λυτρωτή Άλβαρεζ και «κέρβερο» Όμπλακ το διπλό της Ατλέτικο! (vid)
Λιόν – Ολυμπιακός: Έξι λεπτά έκαναν τη ζημιά (vid)
Παρέδωσε στην άμυνα ο Ολυμπιακός και ο Μπενραχμά έκανε το 2-0 για τη Λιόν (vid)
Τον υπέρτατο «οργωτή» της Bundesliga βλέπει για αντι-Άρνολντ η Λίβερπουλ
O Τσερκί «όπλισε» και πλήγωσε τον Ολυμπιακό (vid)
Παραλίγο το γκολ η Λιόν – Το δοκάρι του Λακαζέτ (vid)
Με 10 η Τότεναμ μόλις από το 8′, αλλά αυτή άνοιξε το σκορ! (vids)
Βρίσκει ηρεμία και νέο δεινό σκόρερ η Ρόμα, 1-0 με Ντόβμπικ την Μπιλμπάο (vid)
Η μεγάλη στιγμή του Ολυμπιακού με Ροντινέι να παγώσει τη Λιόν (vid)
Ολυμπιακός: Το σήμα του νικητή του Conference στο μανίκι της φανέλας (vid)
Από την Πάτρα με αγάπη και… τεντούρα – Πρώτη γκολάρα με τη Μόντσα ο Κυριακόπουλος και πρόκριση(vid)
Η Ίντερ δίνει μέχρι και παίκτη για την… καψούρα της στην Τότεναμ
Λυών – Ολυμπιακός: Ριζική αλλαγή στο σύστημα ο Μεντιλίμπαρ, αυτή είναι η ενδεκάδα (pic)
Ξέσπασε ο Ενρίκε: «Θα δεχόμουν 50% μείωση για να μη μιλάω στον Τύπο»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αγγλία

Όλα τα… μωρά της Άρσεναλ στην (επόμενη) πίστα! (vid)

Η Άρσεναλ δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κόντρα στην Μπόλτον και επικράτησε εντός έδρας με σκορ 5-1 για το League Cup.

Όλα τα… μωρά της Άρσεναλ στην (επόμενη) πίστα! (vid)

Η Άρσεναλ πήρε μία εύκολη πρόκριση για την επόμενη φάση του League Cup, επικρατώντας εντός έδρας με σκορ 5-1 της Μπόλτον. Ο Μίκελ Αρτέτα, όμως, περίμενε να δει πράγματα από τους παίκτες του. Όχι τους έμπειρους. Αλλά όλους τους πιτσιρικάδες που παράταξε (τέσσερις παίκτες ήταν κάτω των 20!) με τον Ίθαν Ιανγουέρι να διαπρέπει με δύο γκολ!

Σπουδαία εμφάνιση και από τον Ραχίμ Στέρλινγκ. Ο Άγγλος εξτρέμ στο πρώτο του παιχνίδι ως βασικός έδωσε μία ασίστ και σημείωσε το πρώτο του τέρμα με το κανόνι στο στήθος.

Θα θυμάται για καιρό αυτό το βράδυ ο γκολκίπερ των γηπεδούχων, Τζακ Πόρτερ, ο οποίος σε ηλικία 16 ετών και δύο μηνών έγινε ο νεότερος παίκτης που ξεκινάει βασικός στην ιστορία των «κανονιέρηδων».

TO ΜΑΤΣ:

Ναι μεν η Άρσεναλ είχε πολλές αλλαγές στο εντός έδρας παιχνίδι με την Μπόλτον. Μιας και έρχεται δύσκολο πρόγραμμα. Ωστόσο, οι ποδοσφαιριστές του Αρτέτα ήταν σοβαροί από την αρχή ως το τέλος. Κάτι που δεν άργησε να φανεί από το πως έμπαιναν στις φάσεις ή με τον τρόπο που μάρκαραν τους αντιπάλους τους. Η διαφορά ήταν εμφανής με την άμυνα της Μπόλτον να κάνει ένα σημαντικό λάθος και τον Ράις στο 15′ με δυνατό σουτ από καλή θέση να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του.

Το 2-0 ήταν απλό και γρήγορο για τους «κανονιέρηδες» και όλα ξεκίνησαν από την ωραία κάθετη πάσα του Σκέλι από τα αριστερά. Μετά ανέλαβε δράση ο Στέρλινγκ που έδωσε έτοιμο γκολ στον Ιανγουέρι και εκείνος από κοντά σημείωσε το πρώτο του τέρμα με την Άρσεναλ. Οι γηπεδούχοι δεν έριξαν ρυθμό και έδειξαν ότι ήθελαν να σημειώσουν όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ.

Ο Στέρλινγκ και ο Ζεσούς πήραν αρκετά σουτ και αρκετές προσπάθειες. Αλλά το 3-0 έγινε από τον Ιανγουέρι και το πλασέ του από κοντά στο 49′. Η άμυνα των Λονδρέζων πιάστηκε στον ύπνο στο 53′ με τον Κόλινς να περνάει τον Πόρτερ και ανενόχλητος να διαμορφώνει το 3-1. Η Άρσεναλ δεν χαλάρωσε με τον Στέρλινγκ στο 64′ να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ με πλασέ από πλάγια θέση για το πρώτο του τέρμα με τους Λονδρέζους. Το κερασάκι στην τούρτα μπήκε από τον Χάβερτς στο 77′ για το 5-1.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ