Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πρόκριση με πέντε «σφυριές» η Λίβερπουλ (vid)
Αγγλία

Πρόκριση με πέντε «σφυριές» η Λίβερπουλ (vid)

Σούπερ εμφάνιση για τη Λίβερπουλ, με τη Γουέστ Χαμ να κάνει το... λάθος να προηγηθεί στο σκορ. Τελικό σκορ στο «Άνφιλντ», 5-1!

25.09.2024 | 23:52

Έξι γκολ σκόραραν οι παίκτες της Λίβερπουλ, τα πέντε υπέρ τους, το ένα αυτογκόλ. Αυτή είναι η σούμα του αγώνα της φάσης των «32» του Carabao Cup στο «Άνφιλντ» μεταξύ των «ρεντς» και της Γουέστ Χαμ.

Δείτε ξανά το αυτογκόλ του Κουάνσα και τα δυο γκολ για την ανατροπή της Λίβερπουλ με τον Ζότα!

Η ομάδα του Άρνε Σλοτ πήρε την ευρεία νίκη  και τον Κώστα Τσιμίκα να αγωνίζεται για 82 λεπτά. Οι φιλοξενούμενοι είδαν τον Κουανσά της Λίβερπουλ να στέλνει την μπάλα στην εστία της ομάδας του και να κάνει το 0-1 για την Γουέστ Χαμ.

Οι «ρεντς» έφτασαν στην ισοφάριση στο 25’ με τον Ντιόγκο Ζότα και έφτασαν στην ανατροπή του σκορ με την έναρξη της επανάληψης (49’) με τον ίδιο παίκτη. Το 3-1 έγινε στο 74’ από τον Σαλάχ, ενώ το τελικό 5-1 διαμορφώθηκε από τα γκολ του Χάκπο (90′ και 90+3′). Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες στο 76′ με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Έντσον Άλβαρεζ.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version