Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ: Εκνευρισμός με τους διαιτητές – Τιμωρούν για «πλάκα» τους παίκτες!
Ρεάλ Μαδρίτης

Ρεάλ: Εκνευρισμός με τους διαιτητές – Τιμωρούν για «πλάκα» τους παίκτες!

Στη Ρεάλ Μαδρίτης... υπάρχει μεγάλη ανησυχία για τους διαιτητές!

25.09.2024 | 16:36

Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε μια ακόμα νίκη στην La Liga, επικρατώντας με 3-2 της Αλαβές στο Μπερναμπέου, σε ένα ματς με ανεξήγητα μεγάλη ένταση και πολλά σκληρά μαρκαρίσματα, κυρίως από τους φιλοξενούμενους.

Πάντως ο διαιτητής σαν να έχασε κάπως τον έλεγχο στο πειθαρχικό τομέα, καθώς έδωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες για παίκτες της ομάδας του Κάρλο Αντσελότι, ενώ… δεν έδωσε καμία σε παίκτη της Αλαβές.

Αντιθέτως ο ρέφερι της αναμέτρησης Μουνίθ Ρουίθ, ήταν ιδιαίτερα σκληρός με τους πρωταθλητές Ισπανίας και τους τιμωρούσε για κίτρινη κάρτα σε κάθε… διαφωνία. Αυτό έχει φέρει μεγάλο εκνευρισμός στις τάξεις της Ρεάλ!

«Η ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης είναι απογοητευμένη με τους διαιτητές. Δεν καταλαβαίνουν γιατί τιμωρούνται για διαφωνία», αναφέρει το δημοσίευμα της MARCA!

Σε μια συγκεκριμένη φάση ο αρχηγός της Ρεάλ πήγε στον ρέφερι για να διαμαρτυρηθεί… όμως ο διαιτητής τον τιμώρησε με κίτρινη κάρτα. Την ώρα που η ρητή εντολή της UEFA είναι πως ο αρχηγός κάθε ομάδας μπορεί και έχει το δικαίωμα να συνομιλήσει με τον διαιτητή.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version