Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τραγική Τότεναμ – Έτοιμη να χάσει τσάμπα το μεγάλο της «αστέρι»!
Τότεναμ

Τραγική Τότεναμ – Έτοιμη να χάσει τσάμπα το μεγάλο της «αστέρι»!

Η Τότεναμ είναι σε... κίνδυνο, καθώς έχει αργήσει επικίνδυνα στο θέμα του συμβολαίου του Σον!

25.09.2024 | 17:25

Σίγουρα, η Τότεναμ είναι μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια παλεύει με νύχια και με δόντια για να κατακτήσει κάποιον τίτλο, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν τα έχει καταφέρει.

Τα προηγούμενα χρόνια το δίδυμο Σον και Κέιν, προσπαθούσαν μάταια να οδηγήσουν σε επιτυχίες τους Λονδρέζους, με τον Άγγλο σταρ μάλιστα να αποχωρήσει την περασμένη σεζόν και πλέον να αγωνίζεται με την Μπάγερν Μονάχου.

Ωστόσο, το μεγάλο ζήτημα για την Τότεναμ ακούγει στο όνομα… Σον, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι του 2025 και όλα δείχνουν πως δύσκολα θα παραμείνει στο Λονδίνο. Ο επιθετικός βρίσκεται στην Τότεναμ από το 2015… όμως τα «σπιρούνια» δεν του έχουν καταθέσει ακόμα πρόταση ανανέωσης, όπως αποκάλυψε ο ίδιος.

Όλα αυτά ενώ από τον Γενάρη ο 32χρονος θα μπορεί ελεύθερα να συζητήσει με όποια ομάδα θέλει για το μέλλον του και η Τότεναμ κινδυνεύει να χάσει το μεγάλο της σταρ χωρίς να βάλει ούτε ευρώ στα ταμεία της!

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

«Δεν έχουμε μιλήσει για τίποτα ακόμα. Είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος σε αυτή τη χρονιά και θέλω απλώς να κερδίσω κάτι που όλοι στο σύλλογο αξίζουν. Στο μέλλον ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί. Θα δώσω τα πάντα για αυτόν τον σύλλογο σίγουρα», ανέφερε ο Σον.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version