Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Βρήκε λύση η Μπαρτσελόνα – Απέσπασε το «ναι» του Σέζνι
Μπαρτσελόνα

Βρήκε λύση η Μπαρτσελόνα – Απέσπασε το «ναι» του Σέζνι

Η Μπαρτσελόνα φαίνεται πως βρίσκει μια πρόχειρη - αλλά ταυτόχρονα πολύ καλή - λύση για την κάλυψη του κενού του Τερ Στέγκεν!

25.09.2024 | 13:37

Έτσι τουλάχιστον μαρτυρά το ρεπορτάζ του ισπανικού Relevo. Η Μπαρτσελόνα φαίνεται πως καλύπτει άμεσα το κενό του Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν με τη σύναψη συμφωνίας με τον Βόιτζεκ Σέζνι. Ο 34χρονος τερματοφύλακας, ο οποίος πρόσφατα ανακοίνωσε το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας πιθανότατα να είναι ο εκλεκτός των «μπλαουγκράνα» για το υπόλοιπο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Οι Καταλανοί τις τελευταίες ώρες βρίσκονται σε συνεχείς επαφές με τερματοφύλακες που αυτή τη στιγμή κυκλοφορούν ελεύθεροι στην αγορά. Ο Χάνσι Φλικ από τη πρώτη στιγμή ζήτησε από τη διοίκηση Λαπόρτα να γίνει μεταγραφή καθώς δυσκολεύεται να εμπιστευτεί τον άπειρο Ινιάκι Πένια και να του δώσει φανέλα βασικού για το υπόλοιπο της σεζόν. Ο Γερμανός προπονητής θέλει να έχει στις επιλογές του έναν έμπειρο κίπερ με χρόνια παρουσία στο κορυφαίο επίπεδο.

Διάβασε επίσης: To λαμπερό στατιστικό που συντροφεύει την γκολάρα του Μπαπέ κόντρα στην Αλαβές

Ο Σέζνι αφήνει στην άκρη την απόσυρση για να ζήσει την εμπειρία της Μπαρτσελόνα

Μέσα σε αυτές τις επιλογές είναι και αυτή του πολύπειρου Σέζνι. Ο Πολωνός κίπερ πρόσφατα κρέμασε τα γάντια του γνωρίζοντας την αποθέωση από το κοινό της Γιουβέντους. Τώρα όμως σκέφτεται να τα ξαναφορέσει και να επιστρέψει δυναμικά αναλαμβάνοντας την κάλυψη της εστίας της Μπαρτσελόνα. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως του έγινε πρόταση από τους Καταλανούς και εκείνος τη δέχθηκε με μεγάλη χαρά.

Ο Σέζνι παίρνει αυτή την ώρα σαφές προβάδισμα έναντι του Κέιλορ Νάβας  που επίσης βρίσκεται στις επιλογές της Μπαρτσελόνα. Η καταλανική ομάδα καλείται να πάρει άμεσα τελικές αποφάσεις και να δηλώσει στη La Liga τον νέο της τερματοφύλακα!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version