Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Έστω και με το ζόρι, 7Χ7 η Μπαρτσελόνα (vid)
La Liga

Έστω και με το ζόρι, 7Χ7 η Μπαρτσελόνα (vid)

Η Μπαρτσελόνα χάρη στο «χρυσό» όπως αποδείχθηκε γκολ του Λεβαντόφσκι, επικράτησε με 1-0 της Χετάφε και έκανε το επτά στα επτά.

26.09.2024 | 00:09

Απόλυτη Μπαρτσελόνα, προελαύνει στο πρωτάθλημα. Στη… σκιά του σοβαρού τραυματισμού του Αντρε Τερ Στέγκεν (χειρουργήθηκε στο γόνατο και χάνει όλη σεζόν) η Μπαρτσελόνα έπαιξε και για τον Γερμανό γκολκίπερ, νίκησε 1-0 τη Χετάφε και συνεχίζει με το απόλυτο των νικών στη La Liga μετά από 7 αγωνιστικές. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στο 19′ .

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η Μπάρτσα κατάφερε να σκοράρει στο 19’ όταν ο Κουντέ έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο τερματοφύλακας της Χετάφε δεν εκτίμησε καλά τη φάση και ο Λεβαντόσφακι έκανε από κοντά το 1-0 με το έβδομο γκολ του στο πρωτάθλημα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ «ΛΕΒΑ»:

Στο 31’ ο Πολωνός σκόραρε ξανά, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ και δύο λεπτά μετά είδε τον Σόρια να του στερεί το γκολ με ωραία επέμβαση. Ένα σουτ του Γιαμάλ ήταν η τελευταία καλή στιγμή σε ένα ημίχρονο με λιγοστές ευκαιρίες.

Απίθανη ευκαιρία η Χετάφε με Μαγιοράλ

Υποτονικά ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο, με τον Γιαμάλ στο 59’ να φτάνει κοντά στο γκολ, αλλά ο Σόρια με τρομερή επέμβαση έβγαλε το υπέροχο σουτ του 17χρονου άσου. Ο Έρικ Γκαρθία στο 78’ αστόχησε ολομόναχος και τέσσερα λεπτά μετά ο Κουντέ βρήκε με μαγική μπαλιά τον Ραφίνια, αλλά και αυτός δεν βρήκε στόχο με κεφαλιά. Η Μπάρτσα δεν «καθάρισε» το ματς και λίγο έλειψε να το πληρώσει, αλλά στο 90+4′ ο Μαγιοράλ βρήκε περισσότερο αέρα παρά μπάλα από άκρως πλεονεκτική θέση.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version