Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κρίμα ρε ΠΑΟΚ! (vid)
Europa League

Κρίμα ρε ΠΑΟΚ! (vid)

Ο ΠΑΟΚ έκανε κατάθεση ψυχής στην Τουρκία κόντρα στη Γαλατασαράι, όμως, ηττήθηκε με σκορ 3-1 στην πρώτη αγωνιστική του Europa League.

26.09.2024 | 00:05

Ο ΠΑΟΚ ήταν συγκινητικός. Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου τα έδωσαν όλα. Από το πρώτο, μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Ωστόσο, ηττήθηκαν στην Κωνσταντινούπολη με σκορ 3-1 από τη Γαλατασαράι στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του Europa League.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε αρκετές καλές στιγμές στην αναμέτρηση. Παρόλα αυτά η κλάση και ποιότητα των Τούρκων φάνηκαν στα τελευταία λεπτά με τους πρωταθλητές Ελλάδας να πληρώνουν ακριβά τα λάθη στην άμυνά τους.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης το παιχνίδι φαινόταν ότι θα έχει πολύ καλό ρυθμό και ότι θα χαρίσει μεγάλες στιγμές. Η Γαλατασαράι ήταν εκείνη που μπήκε πιο δυνατά με τη δύναμη της έδρας της να παίζει μεγάλο ρόλο σε αυτό. Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ έδειξε να είναι πολύ καλά διαβασμένος και προετοιμασμένος για κάτι τέτοιο. Όπως άλλωστε είχε δήλωσε και ο Λουτσέσκου.

Όσο περνούσε η ώρα ο ΠΑΟΚ έβγαινε ολοένα και περισσότερο στην επίθεση και διεκδικούσε πράγματα από το ματς. Εκείνος που ξεχώριζε ήταν ο Κωνσταντέλιας. Ο νεαρός επιθετικός έφερε σε δύσκολη θέση τους αντίπαλούς του με τις ενέργειες που έκανε. Παρόλα αυτά στην τελική του προσπάθεια δεν ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματικός και αυτό ήταν κάτι που στοίχισε στην ομάδα του με το πρώτο ημίχρονο να λήγει 0-0.

Στο δεύτερο 45λεπτο τα δεδομένα άλλαξαν πολύ νωρίς. Αλλά για κακή τύχη του ΠΑΟΚ οι παίκτες του είδαν τον Μπάμπα να στέλνει άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ελληνικής ομάδας. Αυτό δεν έριξε τους φιλοξενούμενους που βγήκαν μπροστά και εκμεταλλεύτηκαν τα κενά στην άμυνα των Τούρκων και έκαναν το 1-1 με τον Κωνσταντέλια στο 67′ με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό να δέχεται την μπάλα στα πόδια του μετά από άστοχα διωξίματα και προ κενής εστίας από κοντά έφερε το ματς στα ίσα.

Οι Τούρκοι ανέβασαν στροφές και έχασαν μερικές καλές ευκαιρίες. Ο ΠΑΟΚ έδειχνε ότι μπορούσε να το διαχειριστεί, όμως, ένα λάθος στην άμυνα στο 75′ έδωσαν την ευκαιρία στον Αγκούν από κοντά με δυνατό σουτ να νικήσει τον Κοτάρσκι για το 2-1. Η ελληνική ομάδα αντέδρασε, έβγαλε χαρακτήρα, όμως, δεν μπόρεσε παρά τις καλές στιγμές της να κάνει το 2-2.

Αποτέλεσμα; Να έρθει ο Ικάρντι από τον πάγκο και με εξαιρετικό σουτ μέσα από την περιοχή, με μία επαφή, να νικήσει τον Κοτάρσκι για το 3-1 που έμεινε ως το τέλος.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version