Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ: Το πλάνο του Αντσελότι για να καλύψει το κενό του Μπαπέ!
Ρεάλ Μαδρίτης

Ρεάλ: Το πλάνο του Αντσελότι για να καλύψει το κενό του Μπαπέ!

Η Ρεάλ Μαδρίτης δε θα έχει στα επόμενα παιχνίδια τον Κιλιάν Μπαπέ και ο Κάρλο Αντσελότι γνωρίζει πως να καλύψει το κενό που θα αφήσει η απουσία του.

26.09.2024 | 00:03

Τα προβλήματα στη Ρεάλ Μαδρίτης επιδεινώθηκαν, καθώς ο Κιλιάν Μπαπέ υπέστη νέο τραυματισμό στον μηρό. Αρχικά, ο Γάλλος σταρ υπέστη ένα χτύπημα κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Αλαβές, μετά από το οποίο θεωρήθηκε ότι η αντικατάστασή του ήταν απλά ένα προληπτικό μέτρο. Οι πρώτες εξετάσεις έδειχναν ότι θα ήταν έτοιμος για το επερχόμενο ντέρμπι της Μαδρίτης με την Ατλέτικο. Ωστόσο, η Ρεάλ επιβεβαίωσε έκτοτε ότι ο τραυματισμός είναι πιο σοβαρός από ό,τι αρχικά είχε θεωρηθεί, αφήνοντας τον στράικερ εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες. Αυτό θα μπορούσε να επηρεάσει σημαντικά τα πλάνα του Κάρλο Αντσελότι.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Σύμφωνα με το «Athletic», ο Αντσελότι επανεξετάζει πλέον τη στρατηγική του για το ντέρμπι υπό το πρίσμα της απουσίας του Μπαπέ. Μια πιθανότητα είναι να έχει σημαντική θέση στο αρχικό σχήμα ο Λούκα Μόντριτς. Ο Αντσελότι μπορεί να επιλέξει μια τετράδα στη μεσαία γραμμή, με τον Μόντριτς να αποτελεί τον «εγκέφαλο».

Ο Αντσελότι ξέρει πως να καλύψει την απουσία του Μπαπέ

Αυτή η αλλαγή τακτικής πιθανότατα θα δει τη Ρεάλ Μαδρίτης να παίζει σε σχηματισμό 4-4-2, με τους Ροντρίγκο και Βινίσιους να ηγούνται της επίθεσης. Παρά τις ανησυχίες για την ηλικία του Μόντριτς, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι σίγουρη ότι ο Κροάτης θρύλος παραμένει σε άριστη φυσική κατάσταση. Ο Μόντριτς αντιμετωπίζεται προσεκτικά καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν με περιόδους ξεκούρασης και ο σύλλογος πιστεύει ότι είναι ικανός να αγωνιστεί και τα ενενήντα λεπτά.

Διαβάστε επίσης: Γλυκάθηκε δίπλα στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Αντσελότι: Ανανεώνει μαζί της!

Η εμπειρία και οι ικανότητες του Μόντριτς τον καθιστούν τον επικρατέστερο υποψήφιο για να αντικαταστήσει τακτικά τον Μπαπέ. Ωστόσο, ο Αντσελότι έχει και άλλες επιλογές αν τα πράγματα δεν πάνε σύμφωνα με το σχέδιο. Ο Έντρικ θα μπορούσε να παίξει σε έναν σχηματισμό 4-3-3, ενώ και ο Αρντά Γκιουλέρ θα μπορούσε να βοηθήσει μεσοεπιθετικά την ομάδα.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version