Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τήρησε την υπόσχεσή της η Μπαρτσελόνα – Νέο συμβόλαιο με απίθανη ρήτρα στον άτυχο Μπερνάλ
Μπαρτσελόνα

Τήρησε την υπόσχεσή της η Μπαρτσελόνα – Νέο συμβόλαιο με απίθανη ρήτρα στον άτυχο Μπερνάλ

Το είπαν και το έκαναν οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα!

26.09.2024 | 11:30

Η καλοκαιρινή προετοιμασία της Μπαρτσελόνα στις ΗΠΑ έφερε στην επιφάνεια ένα ακόμη της φημισμένης ακαδημίας των Καταλανών, La Masia. Ο λόγος για τον 17χρονο Μαρκ Μπερνάλ, ο οποίος μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα μέσα στο καλοκαίρι κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις και να κερδίσει τον νέο προπονητή της ομάδας, Χάνσι Φλικ.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο πιτσιρικάς όμως δεν είχε την τύχη με το μέρος του. Με το τέλος της προετοιμασίας και το ξεκίνημα της σεζόν βρέθηκε μπροστά στο πιο εφιαλτικό σενάριο. Υπέστη ρήξη χιαστών και τέθηκε εκτός για όλο το υπόλοιπο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Ο Μπερνάλ προχώρησε σε χειρουργική επέμβαση και ήδη έχει ξεκινήσει το μακρύ ταξίδι της αποκατάστασης.

Διάβασε επίσης: Έστω και με το ζόρι, 7Χ7 η Μπαρτσελόνα (vid)

 


Έτοιμο το νέο συμβόλαιο του Μπερνάλ – Ρήτρα στον… Θεό και διάρκεια μέχρι το 2029

Τεχνική ηγεσία και διοίκηση από τη πρώτη στιγμή βρέθηκαν στο πλευρό του μικρού! Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα από τη πρώτη στιγμή έδειξε πως θέλει να απαλύνει τον πόνο του Μπερνάλ. Γι’ αυτό και έτρεξε άμεσα τις διαδικασίες για την επέκταση του συμβολαίου του πράγμα που επιβεβαιώνει σήμερα με ρεπορτάζ του ο Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Ο Μπερνάλ προσεχώς θα έχει στα χέρια του ένα εξαιρετικό συμβόλαιο. Οι αποδοχές του θα διπλασιαστούν και η παραμονή του στην αγαπημένη του Μπαρτσελόνα θα συνεχιστεί τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2029. Και λέμε τουλάχιστον καθώς μοιάζει αδύνατο κάποια ομάδα να πληρώσει την εξωπραγματική ρήτρα αποδέσμευσης που θα τοποθετηθεί στο συμβόλαιο. 500 εκατομμύρια ευρώ!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version