Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Από την κόλαση στον… θρίαμβο η Ντόρτμουντ κόντρα στη Μπόχουμ!
Ντόρτμουντ

Από την κόλαση στον… θρίαμβο η Ντόρτμουντ κόντρα στη Μπόχουμ!

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ βρέθηκε πολύ κοντά σε μία αναπάντεχη ήττα αλλά κατάφερε να πάρει μία μεγάλη νίκη τελικά.

27.09.2024 | 23:28

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ αναμετρήθηκε με την Μπόχουμ για το γερμανικό πρωτάθλημα σε ένα παιχνίδι που θεωρητικά ήταν φαβορί. Ωστόσο, μόνο εύκολα δεν κατάφερε να επικρατήσει. Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν να χάνουν με 0-2 από το πρώτο ημίχρονο, αλλά στη συνέχεια κυριάρχησαν και κατάφεραν τελικά να πάρουν τη νίκη με 4-2.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Από τα πρώτα λεπτά του ματς η Μπόχουμ πίεσε ψηλά στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησε να κλείσει την Μπορούσια Ντόρτμουντ στα καρέ της. Στο 7ο λεπτό οι γηπεδούχοι πήγαν να βγουν στην επίθεση με καλές προϋποθέσεις, ωστόσο ο Μπραντ ήταν σε θέση οφσάιντ.

Ο Αντεγέμι στο 11ο λεπτό έκανε ένα πολύ όμορφο πλασέ αλλά ο Ντρους έκανε μία σημαντική επέμβαση, ενώ στο 14′ έπιασε και το σουτ του Μπραντ. Τελικά, η Μπόχουμ κατάφερε να προηγηθεί στο 16ο λεπτό, με τον Μπέρο να κάνει το 0-1  με ένα υπέροχο τελείωμα. Λίγο αργότερα, στο 21ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Ντε Βιτ να σκοράρει στην κενή εστία, μετά από μία όμορφη συνεργασία. Η Ντόρτμουντ έχασε μερικές ευκαιρίες και τελικά κατάφερε να μειώσει στο 44ο λεπτό, με τον Γκιρασί να στέλνει την ομάδα του στα αποδυτήρια πίσω στο σκορ με 1-2.

Η Ντόρτμουντ… καθάρισε στην επανάληψη

Στην επανάληψη η Ντόρτμουντ κυριάρχησε και μπόρεσε να κάνει την ανατροπή και να πάρει μία μεγάλη νίκη. Στο 62′ ο Καν ευστόχησε από την άσπρη βούλα για το 2-2 και στο 75′ ο Γκιρασί σκόραρε ξανά και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του (3-2).

Διαβάστε επίσης: Αγγλία και Ντόρτμουντ: Τρίτωσε το καλό μετά τους Σάντσο και Μπέλινγχαμ!

Μάλιστα, ο Νμέτσα κατάφερε να δώσει και προβάδισμα δύο γκολ στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, με τον νεαρό να διαμορφώνει το τελικό 4-2 στο 81ο λεπτό. Έτσι, από εκεί που όλα έδειχναν πως η Ντόρμτουντ θα γνώριζε την ήττα, κατάφερε να πάρει μία πολύ μεγάλη νίκη τελικά, όπως εξελίχθηκε το ματς.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version