Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
ΕΠΙΣΗΜΟ: Τέλος η σεζόν για Ρόδρι- Το επιβεβαίωσε ο Γκουαρντιόλα!
Μάντσεστερ Σίτι

ΕΠΙΣΗΜΟ: Τέλος η σεζόν για Ρόδρι- Το επιβεβαίωσε ο Γκουαρντιόλα!

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα με δηλώσεις του πριν το ματς με τη Νιούκαστλ επιβεβαίωσε τα χειρότερα για τον Ρόδρι και τον τραυματισμό του.

27.09.2024 | 16:21

Η εικόνα του Ρόδρι στο εντός έδρας ματς της Μάντσεστερ Σίτι με την Άρσεναλ δεν φαινόταν καλή από την πρώτη στιγμή που έπεσε κάτω σε μία αθώα μονομαχία του με τον Τόμας Πάρτεϊ. Από την αρχή της εβδομάδας γινόταν λόγος ότι πρόκειται για σοβαρή και χοντρή ζημιά για τον Ισπανό μέσο.

Κάτι που επιβεβαίωσε με τον πιο επίσημο τρόπο ο προπονητής του, Πεπ Γκουαρντιόλα. Ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας στη συνέντευξη Τύπου πριν το εκτός έδρας ματς με τη Νιούκαστλ έκανε γνωστό ότι ο παίκτης του θα χάσει την υπόλοιπη σεζόν, λόγω του τραυματισμού (ρήξη χιαστών) που υπέστη στην αναμέτρηση με την Άρσεναλ.

Ο Ρόδρι πέρασε την πόρτα του χειρουργείου και από εδώ και πέρα θα ξεκινήσει ο μακρύς και δύσκολος δρόμος, ώστε να επιστρέψει πιο δυνατός και πιο σκληρός από ποτέ!

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της Μπάγερ Λεβερκούζεν μίλησε με τα χειρότερα λόγια για την Premier League!

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Πεπ Γκουαρντιόλα για τον τραυματισμό του Ρόδρι:

«Αυτά είναι τα χειρότερα νέα που θα μπορούσα να σας πω και να σας μεταφέρω. Το πρωί της Παρασκευής (27/9) ο Ρόδρι έκανε επέμβαση στον μηνίσκο και στους χιαστούς. Κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν στα σίγουρα.

Ωστόσο, να ξέρετε ότι την επόμενη χρονιά θα είναι εδώ και θα είναι πιο δυνατός από ποτέ», τα λόγια του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version