Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ίντερ: Για πάντα μαζί της ο Ντούμφρις!
Ίντερ

Ίντερ: Για πάντα μαζί της ο Ντούμφρις!

Η Ίντερ τα έχει βρει σε όλα με τον Ντένζελ Ντούμφρις και μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας τους.

27.09.2024 | 15:39

Η Ίντερ πριν πεινάσει μαγειρεύει. Γι’ αυτό τον λόγο έχει ήδη ξεκινήσει επαφές με τον Ντένζελ Ντούμφις. Και όλα δείχνουν πως ο Ολλανδός μπακ θα παραμείνει στο Μιλάνο για τα επόμενα -πολλά χρόνια- σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος έκανε γνωστό ότι ο έμπειρος αμυντικός έχει δώσει τα χέρια με την ιταλική ομάδα και θα ανανεώσει τη συνεργασία του με τους πρωταθλητές της Serie A, μέχρι και το καλοκαίρι του 2028.

Η Ίντερ γνωρίζει πολύ καλά ότι ο Ντούμφρις είναι ένας από τους πιο δυνατούς και αποτελεσματικούς ποδοσφαιριστές της τα τελευταία χρόνια. Από εκείνους που δύσκολα θα τραυματιστούν και δύσκολα θα απουσιάσουν από κάποιο παιχνίδι των Μιλανέζων. Έτσι, οι άνθρωποι του συλλόγου κινήθηκαν γρήγορα και άμεσα για την ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας.

Κάτι που σημαίνει ότι για τα επόμενα χρόνια οι «νερατζούρι» θα είναι καλυμμένοι για το δεξί άκρο της άμυνάς τους.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version