Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κάνει… όνειρα ο Ντεστ: «Στο πρώτο μου El Clasico είχα στο “τσεπάκι” μου τον Βινίσιους»
Μπαρτσελόνα

Κάνει… όνειρα ο Ντεστ: «Στο πρώτο μου El Clasico είχα στο “τσεπάκι” μου τον Βινίσιους»

Ο Σερτζίνιο Ντεστ φαίνεται πως θεωρεί τον εαυτό του καταπληκτικό αμυντικό, καθώς σύμφωνα με τα λόγια του... εξαφάνισε τους Βινίσιους, Σο και Στέρλινγκ.

27.09.2024 | 22:04

Ο Σερτζίνιο Ντεστ εξέφρασε εμπιστοσύνη στις αμυντικές του ικανότητες, λέγοντας πως ήταν εξαιρετικός απέναντι στον Βινίσιους Τζούνιορ την πρώτη φορά που οι δυο τους αναμετρήθηκαν σε El Clasico. Σε αυτό το ματς η Ρεάλ Μαδρίτης είχε κερδίσει 3-1, χωρίς όμως ο Βραζιλιάνος αστέρας να σκοράρει.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

«Οι μάχες ένας εναντίον ενός είναι πάντα 50/50», δήλωσε ο Ντεστ σε συνέντευξή του στο «Athletic». Υπογράμμισε την απόδοσή του στο Clásico, δηλώνοντας: «Θυμάστε τον πρώτο μου αγώνα εναντίον του Βινίσιους. Σε 90 λεπτά, με πέρασε μόνο μία φορά. Κατά τα άλλα, τον είχα στο τσεπάκι μου σε όλο το παιχνίδι. Αυτό με κάνει ξαφνικά καλό αμυντικό;»

Τόνισε ότι η επιτυχία του στον αγωνιστικό χώρο εξαρτάται από την πνευματική συγκέντρωση και το σωστό περιβάλλον. Συνέχισε : «Αν είμαι σε καλό κλίμα, σε έναν σύλλογο όπου με εκτιμούν τότε θα είναι δύσκολο για αντίπαλους επιθετικούς».

Ο Ντεστ μίλησε για τις ικανότητές του

Ο μπακ των ΗΠΑ επισήμανε επίσης τις εμφανίσεις του στο Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022, ιδιαίτερα απέναντι στην Αγγλία. Σημείωσε: «Ο Λουκ Σο και ο Ραχίμ Στέρλινγκ ήταν στο πλευρό μου και δεν έκαναν τίποτα».

Παρά το γεγονός ότι επί του παρόντος αναρρώνει από μια ρήξη χιαστού που υπέστη παίζοντας για την Αϊντχόφεν, ο Ντεστ αναγνώρισε ότι έχει ακόμα περιθώρια ανάπτυξης στην άμυνα. Ωστόσο, πιστεύει ότι οι αμυντικές του ικανότητες συχνά υποτιμώνται. «Ο κόσμος λέει ότι είμαι τεχνικός και καλός στην επίθεση αλλά όχι τόσο καλός αμυντικά, αλλά δεν είναι εύκολο να παίξεις εναντίον μου ένας εναντίον ενός. Μπορώ να αμυνθώ».

Διαβάστε επίσης: Η Μπαρτσελόνα επιβραβεύει τον MVP της με νέο συμβόλαιο!

Φαίνεται, λοιπόν, πως ο Ντεστ πιστεύει αρκετά στις ικανότητές του, κάτι που όμως δεν επιβεβαιώνεται από την πορεία της καριέρας του, με τον παίκτη να έχει… κατρακυλήσει από την Μπαρτσελόνα και τη Μίλαν στην Αϊντχόφεν.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version