Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κοντοζυγώνει το «άκυρο» στη Ρεάλ Μαδρίτης
Λίβερπουλ

Κοντοζυγώνει το «άκυρο» στη Ρεάλ Μαδρίτης

Στο Νησί υποστηρίζουν πως η Ρεάλ Μαδρίτης μπαίνει σε δεύτερη μοίρα στο μυαλό του Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ.

27.09.2024 | 12:45

Τα μαδριλένικα ΜΜΕ έχουν παρουσιάσει στο ευρύ κοινό τους μελλοντικούς στόχους της Ρεάλ. Η «Βασίλισσα» κατά τις MARCA και DIARIOAS θέλει το επόμενο καλοκαίρι να αποκτήσει τρεις συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ, Αλφόνσο Ντέιβις και Ρόντρι.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Τρεις εξαιρετικές περιπτώσεις που αν καταλήξουν άπαντες στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου θα εκτοξεύσουν το παιχνίδι της ομάδας του Κάρλο Αντσελότι. Κάθε περίπτωση από αυτές όμως έχει και τις δυσκολίες της. Αλφόνσο Ντέιβις και Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ δεσμεύεται με συμβόλαια με τις ομάδες τους μέχρι το φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Θεωρητικά αυτοί οι δύο είναι πιο εύκολα να μετακομίσουν στη Μαδρίτη από τον Ρόντρι που έχει συμβόλαιο με την Μάντσεστερ Σίτι μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Διάβασε επίσης: Η Άρσεναλ με 150… χαρτιά βάζει οριστικό φρένο στην αυτοκρατορία της Σίτι

Πρώτη επιλογή η παραμονή στη Λίβερπουλ για Άρνολντ

Τις τελευταίες ημέρες όμως ακόμη και οι δύο… μελλοντικά ελεύθεροι δυσκολεύουν! Η Μπάγερν Μονάχου πιέζει ασφυκτικά τον Ντέιβις να υπογράψει νέο συμβόλαιο και να βάλει τέλος στα μεταγραφικά σενάρια του Καναδού. Στο Νησί, το βρετανικό Football Insider αποκαλύπτει σήμερα την πρόθεση του Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ να παραμείνει στη Λίβερπουλ και να αφήσει πίσω την προοπτική να παίξει στη «Βασίλισσα» της Ευρώπης.

Ο 25χρονος αμυντικός βάζει σε προτεραιότητα τους «κόκκινους». Πρώτα θέλει να μιλήσει μαζί τους, να τους εκφράσει την επιθυμία να παραμείνει. Από εκεί και πέρα όμως αν δεν ικανοποιηθεί πλήρως στο οικονομικό τότε ναι θα κοιτάξει προς Μαδρίτη πλευρά. Το θέλω του ωστόσο είναι να συνεχίσει να βρίσκεται πολλά χρόνια ακόμη στο Άνφιλντ!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version