Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα: Ο Φλικ είναι «τρελαμένος» με παίκτη που δεν περίμενε κανείς
Μπαρτσελόνα

Μπαρτσελόνα: Ο Φλικ είναι «τρελαμένος» με παίκτη που δεν περίμενε κανείς

Δεν είναι ο Λεβαντόφσκι, ούτε ο Γιαμάλ! Άλλος παίκτης της Μπαρτσελόνα έχει εντυπωσιάσει τον Χάνσι Φλικ!

27.09.2024 | 08:32

Η απόφαση του Ζοάν Λαπόρτα να προχωρήσει στην απόλυση του Τσάβι και στη συνέχεια στην έναρξη συνεργασίας με τον Χάνσι Φλικ κρίνεται απόλυτα πετυχημένη. Ναι, είναι νωρίς ακόμη για να βγουν ταμπέλες και συμπεράσματα όμως η πρώτη εικόνα της Μπαρτσελόνα υπό την καθοδήγηση του Γερμανού τεχνικού κρίνεται απόλυτα πετυχημένη. Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους. Οι «μπλαουγκράνα» μετρούν επτά νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στη La Liga πραγματοποιώντας ένα από τα καλύτερα ξεκινήματα της ιστορίας τους.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο 59χρονος τεχνικός έχει καταφέρει να πάρει το μάξιμουμ από όλους τους ποδοσφαιριστές του. Η Μπαρτσελόνα έχει χτίσει αυτοπεποίθηση και οι νίκες διαδέχονται η μία την άλλη. Το καλό για τους «μπλαουγκράνα» είναι πως οι νίκες έρχονται με τη συμβολή όλων των παικτών σε κάθε αγώνα. Σαφώς υπάρχουν τα πρώτα «βιολιά» όμως η ομάδα παίρνει το απαραίτητο μπουστάρισμα από όλες τις μονάδες της.

Διάβασε επίσης: H Athletic αποκάλυψε το μεγαλύτερο λάθος στην ιστορία της Μπαρτσελόνα

Ο Φλικ αποθεώνει τον Ζουλς Κουντέ

Θα περιμέναμε από τον Χάνσι Φλικ να επικεντρώνεται περισσότερο στους παίκτες που τραβούν στο σκοράρισμα. Στον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, τον Λαμίν Γιαμάλ, στον Ραφίνια. Από τις δηλώσεις του όμως καταλαβαίνουμε πως ο Γερμανός έχει… καψουρευτεί παίκτη της αμυντικής γραμμής των Καταλανών. Ο 59χρονος στάζει… μέλι όταν αναφέρεται στον Ζουλς Κουντέ!

«Ο Ζουλς Κουντέ είναι εκπληκτικός. Είναι πάντοτε 100% έτοιμος να προσφέρει στην ομάδα. Δεν έχω σκεφτεί στιγμή σε κανένα παιχνίδι να τον περάσω αλλαγή. Είναι ηγέτης» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Φλικ σε δηλώσεις του!

 


Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version