Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Αλόνσο αναγνωρίζει τη τεράστια σημασία του ματς κόντρα στην Μπάγερν!
Μπάγερ Λεβερκούζεν

Ο Αλόνσο αναγνωρίζει τη τεράστια σημασία του ματς κόντρα στην Μπάγερν!

Ο Τσάμπι Αλόνσο γνωρίζει πως η ομάδα του θα περάσει αρκετά δύσκολα στο μεγάλο ντέρμπι με την Μπάγερν Μονάχου.

27.09.2024 | 21:38

Ο Τσάμπι Αλόνσο με το… καλημέρα κατάφερε να ξεχωρίσει ως προπονητής στην Μπάγερ Λεβερκούζεν, σημειώνοντας εντυπωσιακό ξεκίνημα στην προπονητική του καριέρα. Κατάφερε να παραμείνει αήττητος σε όλες τις εγχώριες και να κατακτήσει την Bundesliga αλλά και το Κύπελλο, ενώ έφτασε και μέχρι τον τελικό του Europa League. Φέτος οι Πρωταθλητές αντιμετωπίζουν από νωρίς τα δύσκολα, καθώς θα τίθενται< αντιμέτωποι με την Μπάγερν Μονάχου.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Αλόνσο αναγνωρίζει τη σημασία αυτής της αναμέτρησης και την τεράστια πρόκληση που έχει μπροστά του. «Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι», δήλωσε, αναγνωρίζοντας τη δυσκολία του να παίζεις στην έδρα της Μπάγερν. «Το να πηγαίνουμε στην Αλιάνζ Αρίνα είναι ίσως το πιο δύσκολο παιχνίδι της σεζόν στην Bundesliga. Αλλά ανυπομονούμε να το αντιμετωπίσουμε. Θέλουμε να παίξουμε καλά και να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Ο Τσάμπι Αλόνσο γνωρίζει πως έχει ένα μεγάλο ντέρμπι μπροστά του

Ο Αλόνσο τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να πραγματοποιήσει εξαιρετική εμφάνιση για να έχει ελπίδες απέναντι στους Βαυαρούς. «Ξέρουμε ότι χρειαζόμαστε μια σχεδόν τέλεια εμφάνιση για να πάρουμε κάτι από την Αλιάνζ Αρίνα. Είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό», δήλωσε. Ο προπονητής της Λεβερκούζεν σημείωσε επίσης το δυνατό ξεκίνημα της Μπάγερν στη σεζόν, τονίζοντας την ενέργεια και την ποιότητα στο παιχνίδι της. Αναγνώρισε τη θετική επιρροή του Βίνσεντ Κομπανί στην ομάδα της Μπάγερν, η οποία έχει ανεβάσει ακόμη περισσότερο το διακύβευμα για τον επερχόμενο αγώνα.

Ενόψει του αγώνα, ο Αλόνσο τόνισε τη σημασία της διατήρησης της συγκέντρωσης για όλο το 90λεπτο, καθώς ο τρόπος παιχνιδιού της Μπάγερν Μονάχου θα δοκιμάσει τη συγκέντρωση και την προσαρμοστικότητα της ομάδας του. «Είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμάς αύριο. Χρειαζόμαστε μεγάλη συγκέντρωση για 90 λεπτά και να είμαστε έτοιμοι για όλες τις καταστάσεις», εξήγησε.

Διαβάστε επίσης: Μεγάλο… άκυρο από τον αρχισκόρερ της Λεβερκούζεν προς την Premier League!

Όσο πλησιάζει η αναμέτρηση, είναι προφανές ότι τόσο η Μπάγερ Λεβερκούζεν όσο και η Μπάγερν Μονάχου είναι καλά προετοιμασμένες και ανυπόμονες για το μεγάλο ντέρμπι.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version